Răsturnare de situație în procesul de divorț al Anamariei Prodan. Decizia luată de Laurențiu Reghecampf

Iancu Andreea 01.04.2022, 20:03
Răsturnare de situație în procesul de divorț al Anamariei Prodan. Decizia luată de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut până de curând un mariaj armonios, însă lucrurile au căpătat o altă întorsătură între ei și astfel au decis să pornească fiecare pe drumul său. Cei doi soți urmează să divorțeze. Însă procesul de divorț va fi unul anevoios și lung, după ce Laurențiu Reghecampf a luat decizia de a se separa de Anamaria într-un mod pe care familia nu l-a agreat.

Ce se întâmplă cu procesul de divorț al Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf

Celebra impresară și antrenorul de fotbal au trăit împreună mai bine de 14 ani, însă evenimentele din ultimii ani petrecute în familia lor au dus la decizia de separare. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să divorțeze în curând, însă decizia antrenorului din procesul de divorț face ca sentința finală să fie una care se va pronunța după mai mult timp.

Femeia de afaceri și tehnicianul craiovenilor s-au separat însă așteaptă încheierea divorțului. Cu toate acestea, Anamaria Prodan își dorește să scape cât mai curând de înfățișările în instanță. Între timp, vedeta rememorează momentele în care l-a susținut pe fostul său soț precum și sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul anilor astfel încât să îl ajute pe Reghe să devină bărbatul de succes de astăzi.

,,Am luptat tare mult să fac din Reghecampf exact bărbatul acela care atunci când intră undeva să se facă liniște și aia s-a și întâmplat cu el, când intra undeva cu mine se făcea liniște. Nu a putut să își mențină acest statut și acest dar pe care i l-am dat eu. Este un dar să poți să ridici oamenii și să îi duci pe calea cea bună”, a spus Anamaria Prodan.

Ce se întâmplă în procesul de divorț al Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf
Anamaria și Laurențiu sunt în plin proces de divorț

Cum și-a dorit Anamaria Prodan să divorțeze, de fapt

Anamaria Prodan are, în continuare, cuvinte dure la adresa lui Laurențiu, care a dezamăgit-o prin atitudinea și deciziile pe care le-a luat în ultimele luni. Impresara consideră că, după evoluția pe care a trăit-o în perioada în care au fost împreună, Reghecampf nu a reușit să mențină ștacheta sus.

„Eu am făcut asta pentru Laurențiu Reghecampf, nu a putut, asta este, se întâmplă în viață să ne întoarcem de unde am plecat. El s-a întors, din păcate. Păcat de anii și drumul greu pe care i-a parcurs, pentru că a muncit Laurențiu Reghecampf, enorm să ajungă unde a a ajuns alături de mine”, a mai menționat Anamaria Prodan.

Femeia de afaceri a recunoscut că își dorește să scape cât mai curând de procesul de divorț. Din păcate, Anamaria ar fi intenționat să se separe de Reghecampf la notar, însă antrenorul de fotbal nu a fost de acord cu acest scenariu și ar fi insistat să aibă loc un proces în instanță.

„O să vin la divorț. Vreau să scap foarte repede, el nu dorește să divorțeze la notar, deși ne-am rugat în fiecare zi toată familia să mergem la notar să divorțăm, nu dorește. Pe data de 4 aprilie este procesul”, a spus femeia de afaceri.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt împreună din 2008 și au împreună un fiu, pe Laurențiu Reghecampf Junior. Pe de altă parte, impresara are alte două fiice dintr-o căsnicie trecută, pe Sarah și Rebecca, în timp ce Reghecampf mai are un fiu din mariajul anterior, pe Luca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...