Anamaria Prodan se căsătoreşte cu iubitul mai tânăr? Vedeta, declaraţie neaşteptată: „Nuntă regală”

Iancu Andreea 31.03.2022, 19:18

Încă soția lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan pare să fi depășit scandalul divorțului de antrenorul Universității Craiova. Astfel, în timp ce Reghe își așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al treilea copil, Anamaria Prodan anunță că are în plan al treilea mariaj. Impresara vorbește despre nunta regală cu iubitul său mai tânăr.

Anamaria Prodan a anunțat că se căsătorește cu iubitul ei. „Trebuie să termin divorțul”

După o perioadă extrem de tumultoasă în cuplul Prodan-Reghecampf, după ce relația amoroasă a lui Reghe cu Corina Caciuc a fost dezvăluită, liniștea pare să se fi așternut asupra familiei. Laurențiu Reghecampf se ocupă de iubita sa, alături de care așteaptă un copil, dar și de cariera de tehnician al echipei de fotbal craiovene, în timp ce Anamaria Prodan se bucură de viață și de o nouă iubire.

Impresara, care în urmă cu o zi a participat la un bal somptuos, alături de oameni importanți și nobili din Dubai, radiază de fericire. Mulți cred deja că Anamaria Prodan se căsătorește cu iubitul său, mult mai tânăr decât ea, alături de care trăiește din nou fluturi în stomac. Vedeta a recunoscut însă că, deocamdată, principalul impediment în calea oficializării relației cu noul partener este divorțul de Reghecampf.

„Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a anunțat Anamaria Prodan, în premieră la Antena Stars.

Anamaria Prodan se căsătorește cu iubitul mai tânăr
Anamaria Prodan, îmbrăcată asemenea unei prințese, la Balul prințului moștenitor al Dubaiului

Vedeta, identificată cu un membru al casei regale

Pe data de 30 martie, Anamaria Prodan a participat la „The Grand Ball of Princes and Princesses”, un eveniment organizat sub Înaltul Patronaj al Prinţului moştenitor al Dubaiului, Şeicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum la Al Habtoor Palace Dubai. Impresara, care are o mulțime de legături în Emiratele Arabe Unite, a uimit cu apariția sa.

Vedeta a apărut într-o ținută de gală, demnă de o prințesă. Impresara a purtat o rochie neagră cu crinolină, pe care a accesorizat-o cu o coroană și cercei prețioși. De asemenea, elementul distinctiv, care o introduce în lumea nobililor, a fost panglica omagială, asemănătoare cu cea purtată de cei ce dețin titluri nobiliare. Anamaria Prodan a postat o mulțime de cadre din timpul evenimentului pe contul său de Instagram.

Ce spune impresara despre cel care i-a furat inima

Pentru că i-ar surâde o nuntă asemănătoare cu evenimentul fastuos la care a participat în urmă cu o zi, Anamaria Prodan a recunoscut că se gândește și ea la o nuntă regală. Deocamdată însă, până se va pronunța decizia de divorț, impresara se bucură de relația specială pe care o are cu noul său iubit. Anamaria a menționat că acesta este un bărbat de rang înalt, care respectă situația ei actuală și, în ciuda faptului că sunt îndrăgostiți, a ales să nu împărtășească un sărut.

„E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai zis impresara.

Deocamdată, soții Prodan-Reghecampf trebuie să urmeze parcursul procesului de divorț înainte de a putea să își oficializeze fiecare relația cu noii parteneri. În timp ce Anamaria Prodan visează la o nuntă regală alături de bărbatul care a cucerit-o, Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc, așteaptă să devină părinți în câteva luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...