Rareș Bogdan, demascat. A făcut o poză cu ”jocul minții”, dar a fost imediat dat de gol

Stan Filon 23.11.2021, 15:53
Rareș Bogdan, demascat. A făcut o poză cu ”jocul minții”, dar a fost imediat dat de gol

Europarlamentarul Rareș Bogdan a făcut de câteva ori referire la ”jocul minții”, așa cum mai este cunoscut șahul. Liberalul a aplicat tactici din acest joc chiar și în lupta politică, atunci când spunea că PNL are mutările pregătite ”ca la șah”, pe vremea când încă nu se afla în aceeași tabără cu social-democrații. Acum s-a aflat însă totul!

Rareș Bogdan a fost demascat

Rareș Bogdan a fost demascat! S-a aflat că deși face mai mereu referire la șah când vine vorba chiar și de strategii politice, europarlamentarul nu are babar de ”sportul minții”. Cel puțin așa reiese dintr-o fotografie postată pe rețelele de socializare de fostul jurnalist.

Europarlamentarul are pe contul său de Facebook o fotografie în care apare îmbrăcat într-un costum impecabil, în fața unei table de șah. Politicianul este foarte gânditor și pare că este pregătit să facă mutarea decisivă, însă specialiștii spun că nu este deloc așa, scrie profinews.ro.

Rares Bogdan a fost demascat
Rares Bogdan a fost demascat

Specialiștii au analizat tabla de șah unde Rareș Bogdan își duce bătăliile

Fotografia a fost analizată de un șahist cu experință în competiții naționale și internaționale de șah, la rugămintea jurnalistului Bogdan Păcurar, iar concluzia a fost una cruntă. Piesele de șah au fost așezate la nimereală! ”La mișto. Piesele sunt așezate aiurea”, a sunat concluzia specialistului.

”Exact asta transmite domnu’ Rareș: o marionetă pomădată, care mimează competența. De la „PSD, dușmanul țării”, la „Marcele, nu se poate, dați-ne și nouă un minister”.

Și ca el sunt mulți la masa aia unde se negociază viitorul guvern. În frunte cu Florin Cîțu, care dă mereu impresia că e hiperoxigenat, și cu Marcel Ciolacu, care, din casa lui de aproape 300 de metri pătrați, ne transmite că „luxul şi prostia se plătesc” (în cazul ăsta ar avea de achitat niște impozite foarte mari)”, a comentat jurnalistul Bogdan Păcurar pe pagina sa de Facebook.

Așadar, a fost doar un decor, nu o partidă adevărată de șah. Cel puțin tabla de șah a pus pusă corect, nu ca în cazul Anamariei Prodan. Și celebra impresară din fotbal a postat o fotografie asemănătoare, în care și ea părea gata-gata să facă mutarea de șah mat. Nimic mai fals. Specialiștii s-au pronunțat și în acest caz. Tabla de șah era pusă invers!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...