Rareș Bogdan a răbufnit! Ce a spus prim-vicepreședintele PNL despre PSD. Atac dur

Raluca Juncu 16.06.2020, 15:13

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, critică dur atitudinea social-democraților pe care au adoptat-o pe perioada acestei pandemii, dar care, potrivit acestuia, are un fundament mai vechi, dobândit în timpul guvernării PSD. Ce spune europarlamentarul despre acțiunile opoziției?

„Până unde ajunge ticăloșia?”

Prim-vicepreședintele PNL aduce critici la adresa fostei guvernări PSD, despre care spune că a recurs la un jaf „de proproții faraonice”, încurajând continuitatea „abuzului în serviciu”. Într-o opinie postată pe Digi 24, Rareș Bogdan infirmă ideea că Guvernul PNL ar fi raportat cifre false despre situația îmbolnăvirilor de COVID-19, în România.

„Dar priviți-le rudele în ochi, hahalerelor, dacă aveți curajul, și spuneți-le că acest COVID-19 este o invenție! (…) S-au raportat cifre false despre numărul îmbolnăvirilor? Aceasta este enunțul la care recurgeți pentru a câștiga alegerile?? Până unde ajunge ticăloșia?

Cât de nemernic să fii încât să te înfigi, ca o căpușă, în nefericirea a peste 1400 de familii, pentru a te asigura că nu te clintești din fruntea unor orașe și comune, pe care le-ai folosit zeci de ai pe post de furnizor de milioane de euro dosite în paradisuri fiscale?”, a scris Rareș Bogdan în opinia sa.

Rareș Bogdan vorbește și despre situația nefastă în care se află sistemul medical românesc și susține că PSD a abandonat activitățile de dotare a unităților medicale din România.

„Infrastructura medicală a fost abandonată, aparatură de zeci de milioane de euro a fost cumpărată pe filiere de partid pentru a sta degeaba pe holuri, iar medicii buni, în loc să aibă un sistem care să-i ajute să salveze vieți, au fost puși să facă hârtii.

Întreaga politică de sănătate a PSD a fost falimentară, acest domeniu a fost suspectat că poate deveni vehicul electoral și legătura cu nevoile reale ale oamenilor a fost pulverizată. Din cauza subfinanțării sistematice și a drenării banilor publici înspre grupuri de interese, medicii sunt nevoiți să aleagă, uneori, pe cine salvează”, a explicat europarlamentarul.

Sursa foto: Adriana Neagoe/ Inquam Photos

Urmăriți Impact.ro și pe