Ramona Olaru, ținta glumelor lui Dani Oțil şi de ziua ei. Ce i-a putut spune matinalul vecinei de la Neatza

Ana Anitoiu 07.07.2021, 23:57

Ramona Olaru n-a scăpat de glumele lui Dani Oțil nici măcar de ziua ei de naștere. Vecina de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” n-a putut rata ironiile, deși a avut parte și de flori, cadouri și un tort pavlova apetisant ce a fost pregătit de bucătarul emisiunii, Vlădutz.

Ramona Olaru, apariție de senzație cu ocazia zilei ei de naștere

Ramona Olaru și-a sărbătorit ziua de naștere în platoul matinalului de la Antena 1, în ciuda faptului că pare că a descoperit secretul tinereții veșnice. Blondina a avut o apariție de senzație, ca de fiecare dată.

Cu un trup pe care l-ar putea invidia și zeița Afrodita, Ramona Olaru a purtat o rochie albă minusculă ce i-a lăsat formele la vedere. Vecina de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a încălțat o pereche de sandale cu toc, câteva bijuterii și același zâmbet larg cu care și-a obișnuit fanii.

Ramona Olaru, tinta glumelor lui Dani Otil si de ziua ei. Ce i-a putut spune matinalul vecinei de la Neatza
Ramona Olaru

Cum a ironizat-o Dani Oțil pe Ramona Olaru de ziua ei

Deși atmosfera din platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost festivă, iar Ramona Olaru a avut parte de surprize frumoase din partea colegilor ei, splendida blondă n-a reușit să scape de ironiile caracteristice ale lui Dani Oțil, aducând aminte prima ei apariție la emisiune. În schimb, Răzvan Simion i-a făcut un compliment.

”Dani Oțil: A venit ca Miss Slobozia acum câțiva ani la noi. Răzvan Simion: La mulți ani, om frumos! Cum te simți veșnic la 25 de ani?”, i-au spus cei doi coprezentatori Ramonei Olaru, de ziua ei.

Ramona Olaru, mesaj înduioșător pentru colegii ei

Copleșită de emoțiile pe care i le-au provocat colegii ei, Ramona Olaru a venit cu un răspuns înduioșător la întrebarea lui Răzvan Simion. Dani Oțil a mai făcut o glumă în stilul caracteristic, prilej cu care frumoasa blondină a făcut o dezvăluire din viața personală.

”Mă simt minunat, mai ales de când sunteți voi în viața mea și vreau să vă mulțumesc pentru că mă lăsați să fac parte din viața voastră. În niciun an nu fac rezoluții. Vreau să fiu în continuare cea mai fericită. Daca nu ați fi voi, viața mea ar fi un amestec de vis și ceață.

Dani Oțil: Cred că nu a vrut să răspundă foștilor. Ramona Olaru: S-a răspuns foștilor, că așa e frumos”, a fost schimbul de replici.

Ramona Olaru a publicat pe rețelele de socializare trei imagini de la ziua ei de naștere petrecută în platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar mesajele de ”la mulți ani” nu au întârziat să apară. Printre cei care au felicitat-o online s-au numărat și vedete precum Iuliana Luciu, Ana Baniciu și Diana Munteanu. Deschideți galeria foto de mai sus!