Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, prima imagine din intimitate. Fanii au luat foc imediat

Andra Daoud 21.11.2021, 15:38

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează cel mai nou cuplu din showbiz și, după ce presa a scris că sunt împreună, cei doi au recunoscut că au o relație. Acum, Ramona a postat o fotografie care nu mai lasă loc de îndoieli, iar fanii ei de pe rețelele sociale au reacționat imediat.

Cum s-au fotografiat Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu se mai ascund. Cei doi au recunoscut recent că formează un cuplu, iar acum și-au ”oficializat” relația și pe Instagram. Frumoasa ”vecină” de la Neatza cu Răzvan și Dani a publicat pe contul ei de pe rețeaua socială o fotografie care nu mai lasă loc de dubii. Ramona și iubitul ei s-au pozat în fața oglinzii, iar imaginea a primit peste 25.000 de aprecieri și zeci de comentarii.

Ramona Olaru are pe ea doar un prosop, în timp ce iubitul ei o ține în brațe, din spate. Chiar dacă lui Cătălin Cazacu nu i se vede chipul, toată lumea și-a dat seama că este vorba despre el, după tatuajul cu scris pe care îl are pe braț. Și pentru a risipi orice urmă de îndoială, Ramona l-a etichetat pe iubitul ei în fotografie.

Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, prima imagine din intimitate. Fanii au luat foc imediat
Ramona Olaru şi Cătălin Cazacu, prima imagine din intimitate. Fanii au luat foc imediat

Ramona și Cătălin au fost prieteni înainte de a forma un cuplu

Cei doi îndrăgostiți se cunosc de câțiva ani și au fost mai întâi prieteni foarte buni. Recent, și-au dat seama că vor să ducă prietenia la nivelul următor și au început să formeze un cuplu.

Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum, povestea Cătălin Cazacu la Teo Show, la scurt timp după ce s-a aflat de relația dintre el și Ramona Olaru.

 

Urmăriți Impact.ro și pe