Ramona Olaru l-a făcut de râs, în direct, pe Răzvan Simion. Ce secret “ruşinos” a dezvăluit despre matinal

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 26.05.2021, 20:36
Ramona Olaru l-a făcut de râs, în direct, pe Răzvan Simion. Ce secret “ruşinos” a dezvăluit despre matinal

Viața matinalului de la Antena 1 este pusă parcă sub lupă după ce relația sa cu Lidia Buble a fost înlocuită de cea cu Daliana Răducan, actuala iubită a prezentatorului. Și cum fanii sunt nerăbdători să afle noi informații despre Răzvan, colega sa de emisiune pare să le facă pe plac. Ramona Olaru, asistenta de la Neatza, a făcut o dezvăluire neașteptată despre preferințele lui Răzvan Simion, pe care aproape că l-a făcut de râs, în direct. Unii ar putea considera nepotrivite gusturile matinalului.

Ramona Olaru l-a făcut de râs pe Răzvan Simion, în timpul emisiunii

O discuție inedită între Răzvan Simion, matinalul de la Neatza, și Adi Mutu, fostul selecționer al naționalei U21, a lăsat loc de glume din partea colegilor din platou. Prezentatorul a făcut o mărturisire neașteptată, care a dus la un apropo din partea asistentei emisiunii. Ramona Olaru l-a făcut de râs pe Răzvan Simion după ce a dezvăluit un detaliu neștiut din viața acestuia.

În timpul unei ediții recente a emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”, Adi Mutu s-a numărat printre invitați. Fostul fotbalist a intrat într-o discuție despre preferințele sale cinematografice, care s-au dovedit a fi împărtășite și de prezentatorul matinalului. Răzvan Simion a recunoscut că unul dintre filmele sale favorite, la fel ca și în cazul fostului partener al Alexandrei Dinu de la Românii au Talent, este Gladiatorul. Însă continuarea discuției de către Ramona a dus la dezvăluirea unui secret din viața prezentatorului.

Cum l-a făcut de râs Ramona Olaru pe Răzvan Simion
Răzvan Simion și fiica sa, Ianca

Răzvan s-a dat de gol. Care este producția pe care o urmărește împreună cu fiica sa

Pentru că își dorește să fie un tată modern și model totodată, Răzvan Simion face sacrificii pentru copiii săi. Și cum fiica sa, Ianca, este deja o adolescentă în toată regula, temerile tatălui său sunt tot mai mari, astfel că încearcă să gestioneze cât mai bine relația cu tânăra. Iar lucrurile merg chiar și până la a urmări împreună aceleași filme și seriale. În ciuda faptului că fiica sa urmărește producții specifice vârstei sale, Răzvan nu se sfiește să i se alăture. Astfel, dialogul recent cu Adi Mutu nu a dezvăluit numai preferința prezentatorului pentru producția care l-a făcut celebru pe Russell Crowe în urmă cu 21 de ani, ci și care este serialul pe care îl urmărește împreună cu Ianca.

Adi Mutu: Sunt pasionat de filme, eu și soția mea ne uităm în fiecare seară la câte ceva, e filmul meu preferat.

Răzvan Simion: Gladiatorul? Frumos. Și eu l-am văzut de 17 ori. La asta și la Mihai Viteazu.

Ramona Olaru: Dar de ce vă uitați voi la filme din astea cu bărbați puternici?

Răzvan Simion: Ca să îți găsești în tine puterea de a te ridica mereu.

Ramona Olaru: Cu „Emily in Paris” ce s-a întâmplat?

Răzvan Simion: Am o fetiță de 17 ani și trebuie să urmăresc ce e cu generația asta. Dar cine e tată cool? Eu!