Ramona Olaru, despre neajunsurile din copilărie. Cum îşi aduce aminte de şcoală vedeta de la Antena 1

Iancu Andreea 06.09.2021, 14:42
Ramona Olaru, despre neajunsurile din copilărie. Cum îşi aduce aminte de şcoală vedeta de la Antena 1

Frumoasa asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani poate fi cu siguranță un exemplu de ambiție în viață. În ciuda faptului că astăzi este în plină ascensiune în privința carierei sale, se bucură de venituri frumoase și a trecut de la statutul de asistentă în cadrul rubricii meteo la prezentatoarea emisiunii „Splash! Vedete la apă”, Ramona Olaru nu se sfiește să recunoască neajunsurile din copilărie. Perioada începutului de școală îi trezește amintiri aparte vedetei de la Antena 1.

Ramona Olaru, dezvăluiri inedite despre neajunsurile din copilărie. Prin ce a trecut vedeta de la Antena 1 înainte de a cunoaște succesul

Astăzi este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, fiind în plină ascensiune a carierei, însă colega lui Răzvan Simion și Dani Oțil nu s-a bucurat dintotdeauna de succes în plan profesional și financiar. Frumoasa Ramona Olaru a vorbit recent despre neajunsurile din copilărie, oferind amănunte tulburătoare despre acea perioadă a vieții. La fel ca în cazul multor copii din mediul rural, și Ramona a avut nevoie de ambiție pentru a reuși astăzi.

Chiar dacă în prezent este o femeie independentă, care se mândrește cu faptul că se poate întreține singură, prezentatoarea rubricii meteo de la matinalul Antenei 1 încasând aproximativ 3.000 de euro pe lună, aceasta a trecut prin clipe dificile în copilărie. Recent, Ramona a povestit cum era nevoită să parcurgă șapte kilometri zilnic, până la școală, fiind încălțată la început de an școlar cu sandalele mult mai mici ale surorii ei.

Mirosul care îmi aduce aminte de școala este cel de motorină, pentru că se spăla cu motorină. Ca să ajung la școală, mergeam pe câmp vreo 7 kilometri, era un câmp de floarea soarelui, îmi intra praful în sandale, care îmi erau și mici pentru că sandalele erau, de fapt, ale surorii mele. Îmi ieșea călcâiul pe afară, a povestit Ramona Olaru în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona Olaru, despre neajunsurile din copilărie
Ramona Olaru, despre viața trăită la țară

Cum arăta copilăria prezentatoarei TV

Povestea Ramonei Olaru poate fi povestea multor copii din România, care trăiesc adevărate drame în perioada care ar trebui să fie cea mai frumoasă și mai lipsită de griji din viață. Detaliile dezvăluite de vedeta de la Antena 1 arată că nici ea nu a avut o copilărie prea fericită, recunoscând că, privind în urmă, a trecut prin experiențe dificile. Într-un interviu acordat Viva!, Ramona a mărturisit că obișnuia să aibă activități nepotrivite pentru vârsta ei, ajutându-i pe adulți la muncile câmpului.

Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce… Aşa că mă opresc aici cu răspunsul la întrebarea asta, că nu e bine să plângi vara!, spunea Ramona Olaru pentru revista VIVA!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...