Cum a ajuns Ramona Olaru să lucreze la Antena 1. ”În 20 de secunde era cu fundul pe masă”

Nicu Stan 06.08.2021, 12:12
Cum a ajuns Ramona Olaru să lucreze la Antena 1. ”În 20 de secunde era cu fundul pe masă”

Cum a ajuns Ramona Olaru să lucreze la Antena 1. ”În 20 de secunde era cu fundul pe masă”. Ea a ajuns să lucreze cu Răzvan Simion și Dani Oțil după ce o altă emisiune din trust a dispărut din grila de programe. Ce visa, inițial, Ramona Olaru să facă, vedeți în articolul de mai jos.

Dani Oțil a dezvăluit cum a ajuns Rmona Olaru să lucreze în emisiunea lui. ”În 20 de secunde era cu fundul pe masă”

S-a aflat cum a ajuns Ramona Olaru să lucreze la Antena 1. Înainte de a ajunge să lucreze cu Răzvan Simion și Dani Oțil la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a muncit la o altă emisiune, dar care, din nefericire, a dispărut din grilă.

Astfel, ea s-a alăturat echipei de la matinal în 2019, după ce emisiunea ”Prietenii de la 11” a fost anulată.

Ramona Olaru este asistenta TV la emisiunea Netza cu Razvan si Dani
Ramona Olaru este asistenta TV la emisiunea Netza cu Razvan si Dani

Cum l-a impresionat Ramona Olaru pe Dani Oțil

De asemenea, Dani Oțil a povestit cum a reușit Ramona Olaru să-i impresioneze la primul său interviu de angajare, care a avut loc acum opt ani, iar mărturisirile au stârnit râsete în platoul emisiunii Neatza de la Antena 1.

”A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă… A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut”, a spus Dani Oțil.

Cine este Raomna Olaru

Ramona Olaru s-a născut în Călărași într-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în Capitală și printr-o întâmplare, a ajuns în căminul Agronomiei. Pentru că nu avea cazarea asigurată, Ramona Olaru a decis să se înscrie la cursuri, la îndemnul unor amici.

Ulterior a studiat și Management Financiar Contabil. În plus, Ramona Olaru și-a finalizat studiile de licență cu un master în inginerie agricolă.

Ramona Olaru nu are atracție spre agricultură

Chiar și așa, asistenta de la Neatza nu a fost și nici nu este atrasă de acest domeniu. Înainte de primele sale apariții la TV, Ramona Olaru a fost picol și model. ÎȘi acum mai participă la prezentări de modă, însă prioritar este locul de muncă de la Neatza cu Răzvan și Dani.

De asemenea, înainte de jobul de la Super Bingo Metropolis, Ramona Olaru visa să aibă propria afacere alături de fostul soț, Bogdan. Nu a fost să fie așa, fiecare au apucat-o pe drumuri separate.

Urmăriți Impact.ro și pe