Ramona Bădescu, în lacrimi. Ce dezvăluiri a făcut despre relația cu tatăl ei

Badea Violeta 04.01.2022, 15:59
Ramona Bădescu, în lacrimi. Ce dezvăluiri a făcut despre relația cu tatăl ei

Ramona Bădescu a izbucnit în lacrimi în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Frumoasa vedetă nu și-a putut stăpâni emoțiile când a venit vorba de relația pe care a avut-o cu tatăl ei, decedat în urmă cu aproape un și jumătate. Ramona Bădescu a făcut câteva dezvăluiri despre părintele ei. Iată cum se comporta bărbatul cu ea!

Ramona Bădescu, despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei

Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani, se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Aceasta este o actriță de succes în Italia, țară în care l-a cunoscut și pe Fabio Cali, bărbatul cu care are un băiețel.

Recent, Ramona Bădescu a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a oferit detalii nemaiștiute despre copilăria și despre familia ei.

Vedeta s-a emoționat foarte tare atunci când a fost întrebată de relația pe care o avea cu tatăl ei. Vedeta a recunoscut că acesta era puțin mai sever, însă a precizat că acest lucru a ajutat-o foarte mult în viață.

„Datorez totul familiei mele, tatălui meu.(…) Era foarte sever, foarte dur, se uita la mine și zicea: „păi, de ce?”, făceam efectiv pe mine de frică.

Un om sever cu principii, dar care m-au ajutat foarte mult în viață pentru că mi-am creat o rigiditate a mea și a felului meu de a fi.

M-au creat (n.r principiile) o persoană demnă, o persoană care să nu meargă pe scurtături, să lupt pentru ceea ce am.(…). Tata era foarte sever, cred că în viața lui m-a altoit de vreo 2-3 ori, dar și cu un sens, nu așa că îi venea lui.

Acum, când era mai în vârstă, îl simțeam pe tata că ar fi avut nevoie să îl îmbrățișez, să îi spun: Tati, te iubesc, îmi e dor de tine!.

Mi-a fost foarte greu, dar în ultimii ani, când mă simțeam mai matură, am început să îi spun, să îl îmbrățișez și să îl pup. Mi-aș fi dorit să fie asta și când eram mai mică, dar când ne vom reîntâlni acolo sus, îți jur, tati, că o să te țin numai în brațe.”, a spus Ramona Bădescu.

Ramona Badescu si tatal ei 1
Ramona Badescu si tatal ei 

Tatăl Ramonei Bădescu a decedat infectat cu Covid-19

Tatăl actriței, infectat cu coronavirus, a decedat la vârsta de 89 de ani. Acesta era un fost inginer extrem de apreciat. Din păcate, Ramona Bădescu nu a putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

„Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament.

M-a lăsat nu numai un tată minunat ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei.”, a scris vedeta la acea vreme.

La scurt timp după moartea tatălui ei, Ramona Bădescu a decis să o aducă la ea, în Italia, pe mama ei. Împreună au grijă să-i povestească micuțului Ignacio cine a fost bunicul lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...