Raluca Zenga a împlinit azi vârsta de 39 de ani. Mesajul postat de ziua ei a fost primul după anunțul divorțului de Walter Zenga și a ridicat semne de întrebare

Andreea Bisinicu 03.11.2020, 14:34
Raluca Zenga a împlinit azi vârsta de 39 de ani. Mesajul postat de ziua ei a fost primul după anunțul divorțului de Walter Zenga și a ridicat semne de întrebare

Raluca Zenga a împlinit azi vârsta de 39 de ani. Mesajul postat de ziua ei a fost primul după anunțul divorțului de Walter Zenga și a ridicat semne de întrebare. Ce a scris frumoasa blondină. Fanii au reacționat imediat.

Ce mesaj a pus Raluca Zenga, după ce a anunțat că divorțează de Walter Zenga

Raluca Zenga a împlinit 39 ani. Cu această ocazie, frumoasa blondină a postat, pe contul ei oficial de Instagram, primul mesaj după ce s-a anunțat despărțirea de soțul ei, Walter Zenga.

Fosta soție a fotbalistului a transmis un mesaj emoționant tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, în care le mulțumește tuturor celor care au susținut-o în această perioadă delicată. De asemenea, Raluca Zenga le-a împărtășit fanilor ce își dorește de ziua ei:

„Aniversare din acest an plin de provocări, inevitabilă ca trecerea anotimpurilor, o îmbrățișez ca pe ridicarea unui voal. Atât de multe lucruri s-au ivit din umbră. Să fi văzut atât de multe, totodată având încă atâte alte lucruri de văzut… Îmi dau seama că întotdeauna va exista ceva care să mă facă să fiu nerăbdătoare, un loc spre care să mă îndrept, precum un far, în mijlocul furtunii…Dorințe de ziua mea: fără ranchiună care să te țină treaz, fără decizii impulsive, fără nicio respirație irosită în conflicte inutile, să spun nu rupturii, dar DA bucuriei.✨ Vă mulțumesc TUTUROR pentru minunatele urări, am simțit IUBIREA și susținerea. Au ajuns la mine ca nesfârșite binecuvântări”, a postat Raluca Zenga pe contul ei de Instagram.

Vedeta își petrece ziua de naștere în reședința din Dubai, acolo unde este stabilită, alături de cei doi copii ai săi, Samira și Walter Jr.

Primul mesaj pe care Raluca Zenga l-a postat pe Instagram, dupa ce a anuntat ca divorteaza de sotul ei, fostul fotbalist Walter Zenga
Primul mesaj pe care Raluca Zenga l-a postat pe Instagram, dupa ce a anuntat ca divorteaza de sotul ei, fostul fotbalist Walter Zenga

Care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care divorțează Raluca și Walter Zenga

Raluca și Walter Zenga sunt împreună de mai bine de 17 ani și au doi copii împreună! Cu toate astea, se pare că povestea de dragoste ca în basme a ajuns la final, pentru celebrul antrenor și frumoasa lui soție. Cei doi divorțează.

Acum o lună, fostul fotbalist a anunțat, printr-o postare pe contul personal de Instagram, că el și Raluca nu mai formează un cuplu. Mai mult, cei doi au depus deja actele de divorț și au decis să pornească pe drumuri separate.

Deși cârcotașii au speculat tot felul de motive pentru care antrenorul și soția sa s-ar fi separat, realitatea ar fi una tulburătoare. Se zvonește că Raluca Zenga s-ar fi îndrăgostit de un potent om de afaceri. Cei doi s-ar fi cunoscut printr-o prietena comună, iar de atunci soția lui Walter Zenga ar fi total schimbată, spun cei de la Playtech.

Urmăriți Impact.ro și pe