EXCLUSIV Adevăratul motiv al divorțului lui Walter Zenga de soția lui. Cine este bărbatul care i-a sucit mințile blondinei

Alexandra Andrei 07.10.2020, 20:04
EXCLUSIV Adevăratul motiv al divorțului lui Walter Zenga de soția lui. Cine este bărbatul care i-a sucit mințile blondinei

Adevăratul motiv al divorțului lui Walter Zenga de soția lui. După mai bine de două luni în care s-a tot zvonit că Walter Zenga și soția lui divorțează, iată că a venit și confirmarea. Culmea, din partea antrenorului, care nu a dorit să dea detalii despre despărțire, limitandu-se la a spune că pur și simplu nu își mai recunoaște soția.

Care este de fapt adevăratul motiv al divorțului lui Walter Zenga de soția sa. Totul a ieșit acum la lumină

Ei bine, adevăratul motiv este un alt bărbat, un potent om de afaceri, de care Raluca este extrem de îndrăgostită. Cei doi s-au cunoscut printr-o prietena comună, zic sursele, iar de atunci ea este complet schimbată, acest bărbat a devenit centrul universului ei, nu îi mai pasă de nimeni și de nimic.

Cei doi formau un cuplu de nu mai puțin de 17 ani. De altfel erau căsătoriți de 14 ani. Fostul antrenor de la Cagliari are împreunp cu Raluca doi copii: Walter Jr. și Samira.

Ce mesaj a transmis Zenga fanilor despre divort
Ce mesaj a transmis Zenga fanilor despre divort

Mesajul transmis de Walter Zenga. Cum a anunțat antreonorul divorțul de soția sa

Acesta a scris pe un cont de socialziare că a decis să pună capăt relației cu Raluca. Femeia ar fi fost total schimbată, iar drumurile lor nu mai coincideau. De asemenea, el spune că libertatea pe care i-a oferit-o a fost un pion împotriva lor.

„Ceea ce a aparut in ultime zile in mass-media, cu privire la divortul familiei Zenga, este adevarat! Nu mi-as fi dorit ca eu si sotia mea sa ajungem in acest punct, insa viata este plina de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasa loc de alte interpretari!

Eu si sotia mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din pacate relatiile dintre noi s-au racit, atat datorita distantei dintre noi, creata si din cauza jobului meu de antrenor, dar si pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alaturi timp de 14 ani de casnicie!

Sotia mea este schimbata radical. A decis sa o ia pe un alt drum, pe care va merge singura de-acum incolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a intors cumva impotriva noastra. Din respect pentru copiii nostri, nu va pot oferi prea multe detalii, cu atat mai mult cu cat am depus deja actele pentru divort la Curtea de Apel din Dubai”, a fost mesajul postat de Instagram de antrenorul italian.

Zenga e unul dintre cei mai apreciați antrenori din România. În țara noastră a antrenat nu mai mult de trei echipe. Acestea sunt: FC National în perioada 2002-2003, FCSB în perioada 2004-2005 și Dinamo în 2007.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...