Raluca Turcan, ironizată la “Neatza”. Răzvan Simion nu s-a putut abţine: “Denotă o lipsă asta”

Stan Filon 27.07.2021, 12:57
Raluca Turcan, ironizată la “Neatza”. Răzvan Simion nu s-a putut abţine: “Denotă o lipsă asta”

Gafa Ralucăi Turcan face valuri și astăzi, la o zi după ce a fost comisă. Mai mult decât atât, ministrul Muncii și-a dat singură like la postarea care a făcut înconjurul internetului, iar acest gest a fost taxat așa cum se cuvine în emisiunea ”Neatza, cu Răzvan și Dani”.

Raluca Turcan, ironizată la “Neatza” de Răzvan Simion

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, i-a urat ”La mulți ani” baronului von Brukenthal, la mai mult de 200 de ani de la moartea acestuia, fapt care nu a trecut neobservat de internauți, dar și de vedete și politicieni. Cu toții au taxat-o pe membra Guvernului Cîțu.

Raluca Turcan și-a dat seama de gafa făcută, așa că a ”cosmetizat” postarea. A scos pasajul în care îi ura un călduros La mulți ani baronului, însă nu și-a luat like-ul înapoi. Această situație i-a amuzat serios pe prezentatorii matinalului de la Antena 1, care au ironizat-o pe membra PNL. “Să-i urăm și noi la mulți ani baronului von Brukenthal. Cea mai tare fază este că și-a dat like la propria postare. Denotă o ‘lipsă’ asta”, a spus farte amuzat prezentatorul Răzvan Simion. 

Raluca Turcan, ironizata la Neatza de Razvan Simion
Raluca Turcan, ironizata la Neatza de Razvan Simion

Mihai Tudose a avut cuvinte grele la adresa Ralucăi Turcan

Un alt personaj care nu a putut trece peste postarea Ralucăi Turcanu a fost fostul premier al Partidului Social Democrat Mihai Tudose. Fostul prim-ministru al României a taxat-o dur pe Raluca Turcan, despre care spune că reprezintă ”noul val al PNL”, dar și-a adus aminte și de foștii săi colegi din PSD.

Acesta și-a început postarea cam așa: ”Atunci când ești prost de mic…când te faci mare doar te joci! O mai țineți minte pe ”doamna” care avea dificultăți majore în a-și aduce aminte ce vârstă are? Oscilând între 27 și aproape 40… Dar pe autoarea lu’: să-nu-ne-culcăm-vii-și-să-ne-trezim-morți? Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL! Lovește din nou: îi urează la mulți ani baronului von Brukenthal! Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt… (…) Ăștia care nu au aflat încă faptul că nu se spune la mulți ani unei persoane decedate… ne conduc!!! 

Cât despre baronii PSD cu 4 clase și doctorate furate și care acum simt din nou nevoia sa se dea deștepți, să nu se panicheze, ca vor avea și ei muzeul lor: Muzeul Jilava! Lor, La Mulți Ani cu executare!

Explicație

Prin acel “La Mulți Ani” de 15 ianuarie, marcăm în fiecare an ziua de naștere a marelui poet. Similar, astăzi, 26 iulie 2021, marcăm 300 de ani de la nașterea baronului Samuel von Brukenthal. La nivel local, moștenirea culturală lăsată de Samuel von Brukenthal va dăinui și ea reprezintă și va continua să reprezinte un motiv de mândrie pentru Sibiu, pentru sibieni și pentru toți oamenii educați din România”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.