Raluca și Walter Zenga, apariție surprinzătoare după 2 ani de la divorț. Toată lumea vorbește despre împăcare

Ioana Bucur 19.07.2022, 14:57

După aproape doi ani de când au depus actele de divorț, Raluca și Walter Zenga au alimentat zvonurile legate de împăcare cu cea mai recentă apariție. Cei doi, care au fost căsătoriți timp de 15 ani și au împreună doi copii, au fost surprinși în urmă cu câteva zile într-un restaurant din București. Ce s-a întâmplat la finalul întâlnirii.

Cum au fost surprinși Raluca și Walter Zenga după 2 ani de la divorț

În 2020, după 15 ani de căsnicie, Raluca și Walter Zenga decideau să divorțeze. În ciuda tuturor tentativelor de a-și salva relația, cei doi au ajuns la concluzia că nu pot merge mai departe împreună.

După separare, antrenorul a plecat din Dubai, unde locuia cu fosta sa soție, și s-a stabilit în Italia. Între timp, Raluca a renunțat la numele Zenga, redevenind Rebedea.

Zvonurile legate de divorț au fost confirmate public chiar de Walter Zenga:

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors, cumva, împotriva noastră. Din respect pentru copiii noştri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsăm viaţa să îşi urmeze cursul firesc”, a scris, atunci, Walter Zenga, pe platformele de social media.

Raluca și Walter Zenga, apariție surprinzătoare după 2 ani de la divorț. Toată lumea vorbește despre împăcare
Raluca și Walter Zenga

Indicii legate de o posibilă împăcare

Se pare că timpul chiar poate vindeca rănile. Cei doi au fost surprinși recent împreună, dând naștere speculațiilor legate de o posibilă împăcare.

Raluca și Walter Zenga au fost fotografiați de fotoreporterii Mediaflux luând masa într-un restaurant din București. La finalul întâlnirii, cei doi au plecat în aceeași mașină, un indiciu clar că relația lor este una apropiată.

Până în acest moment, niciunul nu a făcut vreun comentariu despre situația lor amoroasă, însă Raluca a adăugat numele Zenga pe paginile sale de social media.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...