Iubita româncă l-a făcut pe Walter Zenga să scoată 6.000 de euro din buzunar. Pe ce a cheltuit banii tânăra de 31 de ani

Iancu Andreea 04.11.2021, 09:32

Mariajul de aproximativ 15 ani dintre Walter Zenga și Raluca Rebedea a luat sfârșit, deși cuplul a încercat să își mai dea o șansă. Pentru că nu au reușit să ajungă la un numitor comun, cei doi au decis să se separe, astfel că antrenorul și fosta sa soție au pornit pe drumuri diferite. De curând, internaționalul italian a ales să se mute la Milano, acolo unde a și fost deja surprins cu noua sa cucerire. Cei doi par să aibă o relație armonioasă, de vreme ce iubita lui Walter Zenga l-ar fi făcut pe acesta să scoată 6.000 de euro pentru un capriciu.

Walter Zenga formează un cuplu cu o româncă de 31 de ani

Dragostea pare că trece și prin buzunar, nu doar prin stomac, conform unei zicale celebre. După ce a decis să pună punct căsniciei cu fosta sa soție, Walter Zenga a ales să se mute din Dubai, acolo unde au rămas copiii și fosta parteneră, și să se stabilească în Milano. Aici, fostul internațional a cunoscut-o pe Michela Motoc, o româncă cu lipici, care s-a bucurat de titlul de Miss în urmă cu mai mulți ani. Blondina locuiește de o lungă perioadă la Verona, iar în trecut a petrecut ceva timp și în Dubai.

Deși între cei doi îndrăgostiți există o diferență de vârstă de peste trei decenii, Walter și Michela s-ar fi mutat deja împreună, susțin sursele publicației italiene Corriere dello Sport, care i-a și surprins pe cei doi în public. Deși sunt adesea văzuți unul în compania celuilalt, Walter și iubita româncă evită gesturile tandre în afara spațiului intim.

În ciuda celor treizeci de ani diferență dintre Walter și Michela, paparazzii care i-au susprins în orașul Milano au descoperit că între ei pare să fie și o mare armonie, dar și o oarecare complicitate în a nu-și face publică relația. Momentan, nu s-au făcut prezentările prezentările oficiale în familie, mai scriu cei de la Corriere dello Sport.

Pe ce a cheltuit Walter Zenga 6.000 de euro pentru iubita româncă
Michela Motoc, noua cucerire a lui Walter Zenga

Pentru ce a scos Walter Zenga 6.000 de euro din buzunar. Iubita lui este în culmea fericirii

Michela Motoc, noua iubită a lui Walter Zenga, este o femeie frumoasă, care își îndreaptă atenția către îngrijire și întreținere. Cu aproape 200.000 de urmăritori pe Instagram și un trecut în care a ocupat locul trei la un concurs de frumusețe, Michela se poate mândri cu o siluetă de invidiat și o carieră de antrenor personal de fitness. Dincolo de stilul de viață sănătos, blondina pare să fie și o împătimită a vizitelor la estetician.

Michela Motoc împărtășea cu alte urmăritoare din mediul online faptul că și-a împlinit o dorință arzătoare, legată de câteva intervenții estetice. Iubita lui Walter Zenga a ales Turcia pentru aceste operații, astfel că blondina s-a lăsat pe mâna medicilor pentru proceduri precum liposucție, brazilian butt lift și intervenția de la nivelul bustului. Toate acestea ar fi costat aproximativ 6.000 de euro, sumă ce, potrivit cancan.ro, ar fi fost plătită de Walter Zenga.

Ce prețuri a plătit Michela Motoc pentru intervențiile estetice

Liposucția și procedura deja celebră printre personalitățile feminine, brazilian butt lift, ar fi costat-o pe blondină 2.900 de euro. Michela Motoc a reușit astfel, prin procedura ce presupune recoltarea grăsimii de pe abdomen și șolduri și injectarea în fese, să obțină un posterior mai bombat. Totodată, o intervenție la nivelul sânilor ar fi fost efectuată chiar de către medicul Stan Vitalie, care i-ar fi mărit iubitei lui Zenga bustul cu 600 de centimetri cubi. Prețul pentru această intervenția s-ar situa în jurul a 3.500 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...