Raluca Răducanu i-a pus în dificultate pe juraţii de la Românii au Talent . Cine nu a fost mulţumit de momentul fetei cu vioara

Ioana Bucur 20.05.2022, 21:30

A doua semifinală Românii au talent, difizată în direct, vineri, de la ora 20:30, pe PRO TV, a început cu un moment ce nu a fost tocmai pe placul unuia dintre jurați. Raluca Răducanu i-a pus în dificultate pe cei patru de la masa juriului. Cine a mărturisit că nu a fost mulțumit de show-ul pregătit de fata cu vioară. Alți 11 concurenți vor mai urca pe scena competiției, toți sperând să prindă un loc în marea finală.

Raluca Răducanu nu a fost pe placul unui jurat de la Românii au talent

Îmbrăcată în argintiu, Raluca Răducanu a sclipit pe scena Românii au talent, ea fiind prima concurentă care a deschis a doua semifinală a competiției de la PRO TV. Tânăra a reușit să cânte și la vioară, având momente de interpretare vocală, însă se pare că piesele alese de ea nu au fost tocmai pe placul unor jurați.

Când a venit momentul comentariilor de la masa juriului, Mihai Bobonete a mărturisit că nu a fost impresionat de ce a văzut și a auzit pe scenă, el nefiind un fan al manelelor, considerând că prestația ei din etapa audițiilor a fost mult mai bună.

„Nu vreau să te superi pe mine, nu mi-a plăcut. O să rămân la audiţie, momentul a trecut pe lângă mine. Eu recunosc că nu îmi plac manelele, mai ales că mă pregătesc de concert Iron Maiden”, i-a spus Mihai Bobonete.

Încercând să detensioneze puțin atmosfera, Andra a ținut să puncteze că nu a fost vorba despre manele ci de muzică de petrecere: „Nu a fost manea, a fost muzică de petrecere. A fost un moment binevenit! A fost altceva faţă de ce ai prezentat în preselecţii. Cred că eşti foarte talentată”, în timp ce Dragoș Bucur s-a declarat încântat de momentul Ralucăi Răducanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

A doua semifinală „Românii au talent” alege ultimii finaliști ai sezonului

Vineri, 20 mai 2022, de la ora 20:30, se dă startul celei de-a doua semifinale „Românii au talent”. Prezentatorii, jurații și concurenții care vor urca pe scenă sunt pregătiți pentru întâlnirea live cu publicul show-ului de la PRO TV, toți întrebându-se cine vor fi cei aleși să treacă mai departe în marea finală de săptămâna viitoare.

Cei 12 semifinaliști ai acestei seri sunt: Mihail Kovali, X-Treme Brothers, Duo Gemini, Eva Nicolescu, Raluca Răducanu, Emanuel Ion, Bianca Ciocîrlan, Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Bianca Mihalcea, Aurel Niamțu și Anamaria Buțurcă. Dintre aceștia, doar cinci vor fi aleși de public, alăturându-se norocoșilor calificați în prima semifinală pentru ultima etapă a competiției și șansa de a câștiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...