Raluca Pastramă este însărcinată şi ea. Bruneta şi Pepe ar putea deveni părinţi în acelaşi timp

Andra Daoud 03.03.2022, 15:18
Raluca Pastramă este însărcinată şi ea. Bruneta şi Pepe ar putea deveni părinţi în acelaşi timp

Raluca Pastramă și Pepe ar putea deveni părinți în același timp, însă separat. După ce cântărețul a anunțat că actuala lui iubită va aduce pe lume un băiat, se pare că și Raluca Pastramă, fosta soție, este însărcinată. Ea și-a refăcut, la rândul său, viața după divorț și ar aștepta un copil, alături de noul partener. Bruneta și-a ținut relația și sarcina în secret până acum, când a apărut cu burtica de gravidă.

Raluca Pastramă este însărcinată şi ea

După ce au devenit părinți de două ori împreună, Pepe și Raluca Pastramă urmează să schimbe din nou scutece, doar că de data aceasta alături de parteneri diferiți. Cântărețul a anunțat, în urmă cu câteva zile, că va fi tată de băiat, partenera lui, Yasmine Osy, fiind însărcinată. La scurt timp după aflarea veștii, a apărut informația că și Raluca Pastramă, fosta lui soție, ar urma să devină mamă pentru a treia oară.

Frumoasa brunetă și-a refăcut și ea viața după divorțul de Pepe, însă a preferat să fie discretă și și-a ținut noul partener departe de ochii curioșilor. Acum însă, a apărut pe rețelele sociale cu burtică de gravidă și a confirmat că urmează să fie mamă din nou. Potrivit Spynews.ro, Raluca Pastramă așteaptă o fetiță, care va fi surioara Mariei și a Rosei, cele două fiice pe care le are din timpul mariajului cu Pepe.

Raluca Pastramă este însărcinată şi ea. Bruneta şi Pepe ar putea deveni părinţi în acelaşi timp
Prima fotografie cu Raluca Pastramă însărcinată din nou (sursa foto: Spynews.ro)

Pepe și Raluca au divorțat în urmă cu un an

A trecut puțin peste un an de la pronunțarea divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi au refuzat, la momentul respectiv, să dea detalii cu privire la motivul care a dus la separare, dar au existat zvonuri că de vină ar fi fost infidelitatea. Amândurora le-a fost greu să treacă peste separare și fiecare dintre ei s-a raportat diferit la divorț.

Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbră. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă.

Erau zile când nu mâncam deloc. Iar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie.”, spunea Raluca Pastramă pentru Antena Stars, la momentul respectiv.

La rândul său, Pepe a povestit că soția lui a fost cea care a decis să pună punct și că, dacă ar fi fost după el, nu ar fi încheiat mariajul.

Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie.”, a spus Pepe la Xtra Night Show, la scurt timp după divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe