Raluca Pastramă, dur criticată de fani. Ce a făcut fosta soţie a lui Pepe de a deranjat pe toată lumea

Stan Filon, Mihai Roșoiu 29.04.2021, 10:49

Raluca Pastramă a fost dur criticată de fani, după ultima postare făcută pe rețelele de socializare, acolo unde încă are un număr foarte mare de prieteni virtuali, chiar și după ce a divorțat de cântărețul Pepe. Divorțul a fost unul urât, cu acuzații dure venite din partea artistului.

Raluca Pastramă, criticată dur de fani

Așadar, chiar dacă nu mai este consoarta lui Pepe, Raluca Pastramă a rămas cu foarte mulți fani. Aceștia nu ezită însă să o critice pe tânără, atuncicând ei consideră că o merită. Așa s-a întâmplat recent, când Raluca a postat un mesaj însoțit de o fotografie în care apare și fiica sa cea mică.

Postarea a fost făcută chiar de Florii, când a fost sărbătoare în familia Ralucăi Pastramă. Aceasta a sărbătorit ziua de nume a fiicei sale mai mici, Rosa. Raluca Pastramă a postat o fotografie în care își pupă fiica direct pe gură, fapt care nu a trecut neobservat de internauți.

Raluca Pastrama, criticata dur de fani
Raluca Pastrama, criticata dur de fani

Ce a făcut fosta soție a lui Pepe

”La mulți ani nouă! La mulți ani și vouă, celor ce vă sărbătoriți astăzi ziua numelui!!!”, a scris Raluca Pastramă în dreptul fotografiei în care apare alături de fiica ei cea mică.

Mai mulți dintre fanii Ralucăi au considerat că felul în care și-a exprimat iubirea pentru fiica ei nu este unul potrivit și că nu ar trebui să aibă un astfel de comportament. ”Urât din partea ta, ștergi comentariile care nu îți convin și mai urât este să îți pupi copilul pe gură”, i-a reproșat un prieten virtual Ralucăi Pastramă.

Vedeta a văzut cu siguranță mesajul, însă a decis să nu-i răspundă urmăritorului său. Raluca Pastramă nu ar fi singura persoană publică criticată pentru acest gest. Chiar și celebrități de peste Ocean au fost criticate după ce și-au arătat astfel afecșiunea nelimitată pentru copiii lor.

Ce spun specialiștii despre acest gest

Psihologul Keren Rosner recomandă evitarea acestui gest controversat: ”În cazul copilului foarte mic acest gest este contraindicat înainte de toate din cauze care ţin de igienă. Şi medicii recomandă să nu facem acest lucru din considerente legate de sănătatea copilului. Iar pe măsură ce copilul creşte, devine un gest cu încărcătură sexuală.

Deci pentru ei are o semnificaţie puternică în ideea că le place o persoană de sex opus. Nu este o atracţie sexuală conştientizată la acel moment, bineînţeles, dar ea există. De aceea, dacă părinţii obişnuiesc să facă acest gest, copilul poate ajunge să fie confuz în ceea ce priveşte semnificaţia lui şi chiar să fie jenat. Mai ales că sunt părinţi care fac acest gest şi în public”, a concluzionat Rosner pentru adevărul.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe