Raed Arafat, în doliu. ”Am pierdut azi un prieten!”

Iancu Andreea 19.08.2020, 18:36
Raed Arafat, în doliu. ”Am pierdut azi un prieten!”

Raed Arafat a postat un mesaj de condoleanțe pe pagina sa de Facebook, prin care își anunță regretul pentru pierderea unui prieten. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne și-a exprimat regretul pentru decesul apropiatului său.

Arafat este în doliu, după pierderea unui prieten

Reprezentanții ISU București au anunțat cu regret moartea unuia dintre pompierii inspectoratului. Din păcate, maiorul Ion Petre, unul dintre profesioniștii ISU, s-a stins din viață. Mesajul colegilor săi a fost postat pe contul oficial al ISU, alături de o fotografie cu fostul lor camarad.

„Am pierdut astăzi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov a trecut la cele veșnice. John, așa cum era cunoscut de toți din marea familie a pompierilor, și-a câștigat de-a lungul timpului respectul, prețuirea colegilor prin latura sa umană, prezentă indiferent de situație, la bine și la greu.”

De asemenea, aceștia și-a arătat suportul și față de membrii familiei îndoliate.

Gândul nostru se îndreaptă astăzi către John și familia lui. Drum lin către Cer, stimate camard!, este mesajul reprezentaților ISU București.

Doliu pentru ISU București
Doliu pentru ISU București

Gândurile transmise de către Raed Arafat

Secretarul de stat și-a exprimat și el regretul pentru pierderea lui Ion Petre și a decis să transmită un mesaj pentru familia și colegii fostului maior. Raed Arafat și-a exprimat astfel regretul și suportul pentru familia îndurerată de această veste.

„Condoleanțe familiei si colegilor!”, a fost mesajul transmis de către Raed Arafat, pe contul său de socializare.

De asemenea, o mulțime de oameni care urmăresc postările Secretarului de stat au transmis mesaje. Unul dintre colegii bărbatului a scris un text emoționant.

Dumnezeu să te ierte prietene și să ne fii de ajutor și de acolo de sus!!! Condoleanțe familiei! Familia noastră este mai săracă cu un suflet de aur!

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...