Radu Bănică, despre ce înseamnă să fii băiatul lui Ştefan Bănică Jr. “Profesorii nu mi-au făcut viaţa uşoară”

Badea Violeta 27.09.2021, 07:55
Radu Bănică, despre ce înseamnă să fii băiatul lui Ştefan Bănică Jr. “Profesorii nu mi-au făcut viaţa uşoară”

Radu Ștefan Bănică are 19 ani și este cel mai mare dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr. Tânărul a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl lui, dar și despre presiunea pe care a simțit-o pe umeri purtând un nume extrem de cunoscut.

Radu Ștefan Bănică simte presiunea numelui său de familie

Ştefan Bănică Jr. este foarte mândru de fiul său cel mare. Radu Ștefan a devenit actor de la vârsta de 16 ani, moștenind talentul tatălui și bunicului său. Mai mult, tânărul a apărut și pe micile ecrane după ce a concurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Acesta a făcut o figură frumoasă și a demonstrat că poate ajunge un nume extrem de cunoscut în România. Recent, Radu Ștefan a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl lui, dar și despre presiunea pe care a simțit-o pe umerii lui datorită notorietății pe care o are Ştefan Bănică Jr.

„E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu.

Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume”, a spus Radu Ștefan Bănică, citat de viva.ro.

Radu Banica
Radu Banica

Radu Ștefan Bănică, despre sfatul pe care l-a primit de la tatăl său

Radu Ștefan a mărturisit și ce sfaturi a primit de la tatăl său în ceea ce privește cariera pe care vrea să o urmeze. De altfel, fiul cel mare al artistului a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu  Ştefan Bănică Jr. și petrec timp împreună ori de câte ori au ocazia.

„Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut. Avem o relație foarte apropiată, mergem în călătorii, urmărim filme împreună și ne distrăm ori de câte ori avem ocazia”, a mai spus tânărul.

Urmăriți Impact.ro și pe