Radu Banciu, derapaj violent în direct la TV: „Ăsta ne-a lăsat în izmene, dar românii sunt imbecili”

Madlen Moraru 09.06.2020, 14:59
Radu Banciu, derapaj violent în direct la TV: „Ăsta ne-a lăsat în izmene, dar românii sunt imbecili”

Radu Banciu a avut un derapaj violent în direct la TV în cea mai nouă ediție a emisiunii sale. Cunoscutul prezentator a avut astfel de reacții după ce este cunoscut că a fost sancționat recent de către CNA.

Radu Banciu, derapaj violent în direct la TV: „Ăsta ne-a lăsat în izmene, dar românii sunt imbecili”

Radu Banciu este protagonistul unui nou scandal fiind aspru criticat deja în acest sens. Cunoscutul moderator de la B1 TV a făcut noi declarații controversate în legătură cu un politician de la noi. Momentul a fost unul care i-a luat pe neașteptate pe telespectatori și a fost difuzat în direct.

Cu doar câteva zile în urmă bărbatul cu o vastă istorie în televiziune s-a ales cu o amendă usturătoare pentru replici nepotrivite formulate tot într-o ediție a emisiunii sale. Sancțiunea a fost legată de spusele lui Radu Banciu despre cetățenii unguri din Transilvania, cărora le-a adus mai multe injurii. CNA s-a sesizat și i-a acordat o sancțiune de 15.000 de lei, pe care o va avea de achitat.

Radu Banciu, derapaj violent în direct la TV „Ăsta ne-a lăsat în izmene, dar românii sunt imbecili”
Radu Banciu a avut un derapaj neașteptat și violent în cadrul emisiunii sale

În ediția de luni a emisiunii sale, Radu Banciu a făcut afirmații incredibile despre Victor Ponta. Acesta a declarat că românii reprezintă „un popor de imbecili” deoarece popularitatea acestei personalități politice a crescut în ultimele sondaje. Mai mult, vedeta B1 TV a mai declarat că pe vremea când era premier, Victor Ponta a produs cea mai mare tragedie provocată din pricina corupției, aducând astfel în discuție și incendiul de la Colectiv.

„Au murit 60 și ceva de oameni, dar măcar să nu-l mai fi văzut niciodată în viață. A plecat atunci palid, completalmente livid. El acum le știe pe toate… M-am uitat pe sondaje, ca să vedeți cât e de imbecil poporul român: 27% încredere în Victor Ponta. De ce? Că ne-a lăsat atunci în izmene pe toți? A recunoscut, șnapanul, că așa se făceau toate afacerile în spatele lui. Când a venit incendiul, ăia nici scuze nu și-au cerut corect”, a susținut Radu Banciu, în direct, în ediția de pe 8 iunie din emisiunea „Lumea lui Banciu”, potrivit celor de la știripesurse.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe