EXCLUSIV

Radu Andrei Tudor revine în forță pe micul ecran. Cu ce post celebru a semnat: „Am fost convins în 45 de minute” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 01.04.2023, 15:25

Radu Andrei Tudor revine pe micul ecran, duminică, 2 aprilie, în ziua lansării Kanal D2, noul post TV din portofoliul Dogan Media International, unde va prezenta ediția specială „NewsTime”, urmând ca grupajul informativ al staţiei să fie difuzat de luni pâna vineri, de la 21.00.

Joi seara Kanal D a sărbătorit 16 ani de când este pe piața media, ocazie cu care a lansat și postul generalist Kanal D2, care își începe emisia duminică, de la ora 19.00 cu ediția speciala „Bravo, ai stil”, urmată de principalul jurnal al zilei. Cu această ocazie, în interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, noul știrist de la Kanal D2 ne-a oferit detalii despre transferul său, dar și despre viața lui dincolo de camerele de luat vederi.

Radu Andrei Tudor a făcut un pas important în cariera sa. El a venit la Kanl D2 după 13 ani petrecuți la Televiziunea Națională, unde a  prezentat telejurnalul principal al TVR din aprilie 2019, precum și Telejurnalul matinal TVR 1 timp de cinci ani.

Tot la TVR 1 s-a aflat la cârma emisiunii „Pulsul Zilei”, un format de infotainment, în Prime Time. A prezentat o serie de evenimente majore, în regim de breaking news, precum tragedia de la Colectiv, atentatele din Europa sau trecerea în neființă a Regelui Mihai. Carismatic și versatil ca prezentator de televiziune, Radu Andrei Tudor a fost și gazda festivalului Cerbul de Aur.

Radu Andrei Tudor: “Am fost convins în 45 de minute să vin la Kanal D2”

Prezentatorul „NewsTime” ne-a spus ce l-a convins să vină în familia Kanal D, mai exact la pupitrul știrilor Kanal D2. „Lucrurile bune se spune că se întâmplă foarte repede. Fix asta s-a întâmplat în privința transferului meu. Am fost atât de surprins de ce își dorește Kanal D să facă în privința noului post de televiziune. Îți voi spun un lucru în exclusivitate: am fost convins în 45 de minute să vin la Kanal D2, cam așa s-au întâmplat lucrurile”, a declarat, pentru Impact.ro, Radu Andrei Tudor. Prezentatorul de știri a bătut palma cu noul post de televiziune după ce a aflat toate detaliile despre responsabilitățile care îi revin.

„De ce e nevoie de un nou post de televiziune? Grila de programe este gândită de așa natură încât să răspundă cerințelor a ce nu exista până în acest moment pe piața media din România. Când am văzut grila de programe și cum se vor desfășura lucrurile și mai ales ce presupun știrile de la Kanal D 2 am zis da, este momentul să fac pasul.

Preiau jurnalul principal NewsTime de la ora 21.00 de luni până vineri. Este un jurnal care își dorește să aducă o sinteză pentru oamenii ocupați, pentru oamenii care abia la ora 21.00 își găsesc răgazul să-și ia informațiile importante din ziua care se apropie de final și previziunile pentru ceea ce va urma în ziua următoare”, a precizat el.

Radu Andrei Tudor și-a cunoscut soția în pandemie

Noua vedeta Kanal D 2 are o experiență de peste 15 ani în media, atât în radio, cât și în televiziune. Cariera lui a început în orașul natal, Piatra Neamț, pe calea undelor radio, ulterior acesta venind în Capitală. „Primul job a fost la Național TV și la N24 unde făceam live-uri de dimineață până seara și mi-a prins foarte bine”, ne-a mărturisit el.

În București și-a întemeiat o familie, este căsătorit și are un băiețel adorabil. Destinul a făcut ca în pandemie Radu Andrei Tudor să își întâlnească marea dragoste.

„Soția e din Sibiu, pandemia ne-a apropiat, ea e medic ATI. Aveam nevoie cumva de informații ca să înțeleg mai bine ce se întâmplă cu pandemia și uite așa a ieșit să o cunosc pe soția mea, pe care am mutat-o în București și cu care am și un copil minunat, care face 11 luni”, a declarat, pentru Impact.ro, Radu Andrei Tudor.

Acesta traversează o perioadă foarte frumoasă atât pe plan personal, unde experimentează cu succes jobul de tată, dar și profesional, unde începe o nouă etapă prin transferul la noul post din portofoliul Dogan Media International.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe