Mutarea momentului în televiziune. Un prezentator celebru a semnat cu Kanal D, ce emisiune îl va avea drept gazdă

Beatrice Dumitru 21.03.2023, 22:49
Mutarea momentului în televiziune. Un prezentator celebru a semnat cu Kanal D, ce emisiune îl va avea drept gazdă

Este oficial. O nouă mutare în televiziune. Un prezentator important care a părăsit postul public în urmă cu aproape două săptămâni a semnat cu postul Kanal D. Jurnalistul va prezenta o emisiune la noua stație care va fi lansată de turcii de la Dogan Media.

Cine este prezentatorul care a semnat cu Kanal D

Kanal D a început să emită în România în urmă cu 16 ani, pe 1 martie 2007, iar acum grupul media își mărește portofoliul și lansează o nouă televiziune generalistă, Kanal D2, care va emite full HD din data de 2 aprilie. Postul a reușit șă ia și un prezentator important care și-a dat demisia de la TVR.

Kanal D a anunţat că Radu Andrei Tudor, fostul prezentator de la Televiziunea Română, trece la Kanal D2, notează paginademedia.ro. Acesta a prezentat principalul Jurnal, de la ora 20.00, din aprilie 2019. Radu Andrei Tudor are o experienţă de peste 15 ani în media, în special în domeniul știrilor de televiziune.

Mutarea momentului în televiziune. Un prezentator celebru a semnat cu Kanal D, ce emisiune îl va avea drept gazdă
Radu Andrei Tudor a prezentat jurnalul de știri la TVR.

Mă aflu în faţa celei mai mari schimbări profesionale. Sunt onorat să fac parte din echipa Kanal D2, să mă alătur acestui nou post TV din portofoliul unui Grup media puternic, cu o evoluţie extraordinară în cei 16 ani de existenţa. Am crezut în proiectul Kanal D încă din ziua lansării acestui post TV, în martie 2007.
De atunci mi-a trecut prin minte că mi-ar plăcea să fiu şi eu în acea echipă. Lucram la acea vreme la o televiziune locală, în oraşul natal, Piatra Neamţ, şi urmăream cu mari emoţii deschiderea noii staţii TV. Iată că suntem în 2023 şi mi se împlineşte o dorinţă din adolescenţă”, a spus noul prezentator de la Kanal D.

Ce emisiune va prezenta Radu Andrei Tudor

Radu Andrei Tudor, supranumit și The NewsMan, va prezenta News Time la noul post Kanal D2, care se va lansa luna viitoare, și va fi pe post chiar din prima zi a emisiei noii staţii, într-o ediţie specială a ştirilor Kanal D2, iar apoi, de luni până vineri, de la ora 21:00.

Jurnalistul este din Piatra Neamț și a terminat cursurile Facultății de Jurnalism. În anul 2002, el și-a făcut debutat în televiziune, iar prima oară a fost reporter, iar mai apoi prezentator pentru Naţional TV şi N24.

În 2011, Radu Andrei Tudor a ajuns în echipa redacțională a TVR, unde se ocupa de prezentarea știrilor regionale. A prezentat Telejurnalul matinal vreme de 5 ani (înainte de 2019), dar şi Telejurnalul de ora 20.00, în weekend. În 2016, a fost prezentatorul emisiunii de divertisment Te vrea Romania sau al programului de Revelion de la TVR 1. În 2017, a trecut la emisiunea „Pulsul zilei”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...