Puțini știu că Mihai Petre are o soră. Cum arată și cu ce se ocupă Alina Campigotto

Iancu Andreea 01.11.2021, 00:14

Mihai Petre, unul dintre cei mai celebri coregrafi din România, a decis să accepte provocare Asia Express alături de soția sa, Elwira. Cei doi formează o echipă sudată și de temut în rândul competiției, cel mai nou sezon al emisiunii avându-i printre protagoniști. Dincolo de cele două fiice ale cuplului, care trăiesc cu emoție fiecare ediție a show-ului, printre susținători se regăsește și sora lui Mihai Petre. Deși puțini știu că Mihai Petre are o soră, se pare că vedeta are mai multe lucruri în comun cu membra familiei sale decât părinții comuni.

Cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre. Puțini cunosc acest detaliu

Viața celebrului coregraf Mihai Petre este una extrem de discretă. Dincolo de mariajul său cu Elwira, care poate fi considerat un exemplu pentru multe cupluri, fostul jurat de la Românii au talent a păstrat în intimitate detaliile din viața sa. Acesta este și motivul pentru care puțini știau că Mihai Petre are o soră. Cu toate acestea, participarea sa în show-ul Asia Express l-a readus în atenția publicului. Astfel telespectatorii au aflat și faptul că fostul jurat, care obișnuia să afișeze o postură dură la fiecare analiză a momentelor de dans, este un om complex.

Alina Campigotto, sora lui Mihai Petre, este o femeie frumoasă, în vârstă de 33 de ani, care și-a unit destinul de cel al iubitului său, Paolo Campigotto, în luna mai a anului 2019. Deși puțini s-ar fi așteptat ca povestea Alinei să semene cu cea a lui Mihai Petre, se pare că sora coregrafului trăiește o iubire asemănătoare, alături de partenerul său de dans. Alina și Paolo s-au cunoscut datorită pasiunii pentru dans și au devenit parteneri în sală și apoi în viață. În prezent, Alina și Paolo sunt coregrafi în cadrul Academiei de Dans Mihai Petre.

Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut și am în continuare foarte multe lucruri de învățat de la el și nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri și situații din viață în general, mărturisea Alina în trecut, pentru CSID.

Mihai Petre are o soră
Alina, sora lui Mihai Petre

„Nu am ținut niciodată cure de slăbire”

Fiind pasionată de dans și activând ca și coregraf, sora lui Mihai Petre se numără printre femeile cu un trup de invidiat. În plus, Alina recunoaște că nu a fost nevoie de cure de slăbire, bucurându-se de un metabolism bun și gene asemenea.

Nu am ținut niciodată cure de slăbire. Am noroc de un metabolism bun și de gene foarte bune. E adevărat că nu fac excese. Nu fumez, nu mănânc foarte gras, nu pierd nopțile. Însă nu fac lucrurile astea pentru că îmi impun să nu le fac, ci pentru că nu simt să le fac, a mai spus Alina.

Pe de altă parte, un alt detaliu legat de viața Alinei este faptul că în anul 2017, Paolo Campigotto, soțul surorii lui Mihai Petre, a participat în competiția „Uite cine dansează” alături de Antonia. Chiar dacă cei doi nu au fost câștigătorii show-ului, perechea a fost foarte îndrăgită de public. Pe atunci, câștigătorii au fost actorul Marius Manole și coregrafa Olesea Nespeac-Micula.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...