Puterea Dragostei Live Video Online, pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 23 mai

Daria Petrescu 23.05.2020, 10:19
Puterea Dragostei Live Video Online, pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 23 mai

Spectacolul continuă la Puterea Dragostei cu o nouă ediție, sâmbătă, 23 mai. Dezvăluirile continua, în rândul concurenților dornici să îli găsească marea iubire. Mai mult, există concurenți din sezonul trecut, care ar vrea să se întoarcă în Casa Dragostei. Este vorba despre Ștefania. Tânăra a făcut primele declarații și a precizat că este pregătită să se întoarcă.

Puterea Dragostei, ediția  de sâmbătă, 23 mai

Ștefania, fosta concurentă din sezonul 1 la Puterea Dragostei, ar vrea să se întoarcă în show Singură de ceva timp, după despărțirea de Adelin, Ștefania se gândește că ar putea să se întoarcă la Puterea Dragostei.

”Am suferit mult, încă nu sunt vindecată și nu știu cum ar putea un bărbat acum să-l iubesc. Am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, dar cred că m-am refăcut.

Mă gândesc uneori că aș putea să mă întorc la Puterea Dragostei. Așa mă sfatuiește și Mary, care mi-a devenit prietenă bună. Nu știu dacă este cea mai bună decizie pentru mine acum. Însă, fiind la a doua experiență, poate mi-ar fi mai ușor. Nu m-aș mai lăsa ușor manipulată”, a declarat Ștefania, în exclusivitate pentru pagina de Youtube WOWbiz.ro

”În mod special, pentru a mă gândi la o relație, nu mi-a atras nimeni atenția. Singurul care îmi place cum arată, care cred că ar putea face o femeie fericită este Livian. Dar asta nu înseamnă că eu îmi doresc să am o relație cu Livian.

Ștefania vrea să revină La Puterea Dragostei
Ștefania vrea să revină La Puterea Dragostei

Nici pe departe nu mă gândesc la ceva între mine și Livian, pentru că am avut o legătură cu Bianca și mie nu-mi place să fac o femeie să sufere, mai ales că eu am suferit mult.

Oricum, Livian este un bărbat care din punctul meu de vedere merită respectat. Știe să facă o femeie fericită. Să o iubească fix așa cum este, și asta este foarte important la un bărbat. Însă, așa cum am spus, eu nu poftesc la bunul altei femei”, a mărturisit Ștefania, fosta concurentă de la Puterea dragostei.

Ce se întâmplă la Puterea Dragostei

Concurenții iau contactul tot timpul unii cu alții, au voie să meargă în oraș, la cumpărături, ori să stea pe internet. Reality-show-ul este diferit de emisiunile de tip Big Brother tocmai prin faptul că participanții nu sunt închiși în casă, ci trebuie să fie prezenți doar în momentul în care se înregistrează emisiunile, dar și atunci când filmează anumite materiale pentru a fi difuzate pe post.

Concurenții din reality-show-ul Puterea dragostei de la Kanal D se află în Turcia de mai bine de 10 luni, unul dintre veteranii acestui show fiind Livian din Cluj, care îi ține la curent pe fanii emisiunii cu viața din Istanbul, acolo unde sunt cazați participanții la emisiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI