Puterea Dragostei Live Video Online, pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 11 aprilie

Daria Petrescu 11.04.2020, 11:24
Puterea Dragostei Live Video Online, pe Kanal D – Emisiunea de sâmbătă, 11 aprilie

Puterea Dragostei vine cu o nouă ediție sâmbătă,11 aprilie, la Kanal D. Intrigile și cuvintele cu subînșeles vor stârni reacții neașteptate între cei prezenți în casa Puterea Dragostei. Puterea Dragostei este un show matrimonial , realizat de Kanal D, care a debutat in luna noiembrie 2018 Este difuzat si în prezent. Show-ul are 2 sezoane și este moderat de Andreea Mantea. Câștigatorii primul sezon sunt Bianca Comanici și Bogdan Mocanu. Emisiunea este difuzata zilnic.

Puterea Dragostei, sâmbătă, 11 aprilie

Noi discuții interesante au loc între concurenții de la Puterea Dragostei, în ediția de sâmbătă, 11 . În ediția din 8 aprilie, Roxana l-a prins pe Gabi în timp ce-i făcea ochi dulci altei concurente

Ce s-a întâmplat la Puterea Dragostei, în ediția din 8 aprilie

Tensiunile dintre Bianca și Livian continuă, în timp ce alte dezvăluiri sunt aduse la suprafață. Roxana l-a prins pe Gabi în timp ce-i făcea ochi dulci altei concurente

Roxana: Auzi, Gabi, mai bine face top trei decât să stea cu ochii bulbucați la alta, cum faci tu!
Gabriel: Eu? Nu vorbi dacă nu știi despre ce e vorba
Roxana: Te-am văzut sus cum te uitai la alta încontinuu când erai cu iubita ta

Tensiunile dintre Bianca și Livian continuă
Tensiunile dintre Bianca și Livian continuă

Livian: Bagi motive că în astea două luni cât am fost despărțiti eu te-am dus cu zăhărelul. Treptat, treptat te luam în brațe. Lucrurile mergeau spre bine. Nu sunt fericit, sunt varză, sunt distrus.
Roxana: Turcu, parcă și cu tine a vrut să aibă ceva? Pe toți foștii mei iubiți au vrut să-i aibă ea
Bianca: Tu ai spus-o cu gura ta că stăm îmbrățișați, vorbim

Livian: Eu m-am pus pe mine într-o lumină proastă atunci când m-am certat cu toată lumea din casă, fără să fiu curios de ce zic ei de mine. Totul ca să-ți fie ție bine. Nu ți-o reproșez, îți aduc aminte.
Bianca: Dacă tu vrei să renunți la mine pentru așa ceva, mie îmi e clar. Eu nici în momentul de față n-am renunțat la tine și vreau să ne împăcăm.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” , afectată de coronavirus

Andreea Mantea a anunțat că din cauza situație actuale cauzate de pandemie, în casa concurenților de la „Puterea Dragostei”, nu va mai intra niciun concurent nou, cu excepția a două persoane care se află în așteptare.

”Urmează să vă spun ceva foarte important. De astăzi, competiția își va închide porțile. În acest sezon nu vor mai intra alți concurenți cu excepția a două persoane care se află în așteptare din cauza situației dificile prin care trece întreaga omenire și a celor care au fost sau vor fi eliminați și ar putea reveni în postura de favoriți ai publicului”, a spus Andreea Mantea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI