Puterea Dragostei, LIVE, 17 august, pe Kanal D. Ce se întâmplă în emisiune

Daria Petrescu 17.08.2020, 17:14
Puterea Dragostei, LIVE, 17 august, pe Kanal D. Ce se întâmplă în emisiune

Puterea Dragostei revine cu o nouă ediție luni, 17 august, la Kanal D. Lucrurile i-au o întorsătură neașteptată, după ce au existat discuții între Mona și Nicos, iar Cristian a părăsit emisiunea după cearta cu cele două surori. Se fac noi strategii, și amănunte neașteptate ies la iveală.. Iată ce se întâmplă în emisiunea Puterea Dragostei, luni, 17 august.

S-a format un nou cuplu la Puterea Dragostei

Surprizele se țin lanț la Puterea Dragostei și luni, 17 august, după ce Andreea Pirui și Marius s-au logodit. Bărbatul a cerut-o de soție chiar de ziua ei de naștere.

Andreea a postat imaginea cu frumosul inel pe contul de Instagram, iar alături a scris un mesaj în care își declaraă fericirea. Este posibil ca cei doi să formeze un cuplu solid, în cazul în care nu intervine cineva în relația lor.

Andreea și Marius s-au logodit
Andreea și Marius s-au logodit

”Un Daa din toata inima! Te iubesc, iubirea mea”, a scris Andreea în dreptul fotografiei, postate pe contul de socializare. Astfel că Marius a reușit să o facă să îl uite pe Livian, fost concurent la Puterea Dragostei.  Andreea a fost îndrăgostită de acesta, însă, în cele din urmă, i-a dat o șansă lui Marius.

Deși s-a spus că adevăratul motiv pentru care blonda ar fi fost cerută de căsătorie de Marius, ar fi că este însărcinată, nu s-a confirmat acest lucru. Burtica proeminentă i-a făcut pe toți să creadă că Andreea este însărcinată. Rămâne de văzut care este de fapt adevărul.

Ce s-a întâmplat la Puterea Dragostei, în ediție de duminică, 16 august

Ediție cu scântei duminică, 16 august, la Puterea Dragostei. Au fost discuții aprinse între Mona și Nicos.

„Asta este părerea mea despre Mona. Este ba cald, ba rece. Se bucură, ba are ceva de comentat, ba a venit pentru bani, ba se îndrăgostește”, a spus Nicos în cadrul ediției de la Kanla D.

„Care sunt lucrurile acelea pe care le știi dspre Nicos și noi nu le știm?”, a spus și Mona. „Din punctul meu de vedere George este un băiat bun, păcat că o să cadă victimă așa cum am căzut și eu. Mi-a plăcut de ea”, a adăugat Nicos.

Cristian a părăsit emisiunea după o ceartă cu surorile Alexandra și Adriana. Iată ce au discutat cei trei:

Cristian: Te-am acuzat de ceva?

Alexandra: Păi nu mai căuta, frate, materiale

Cristian: Păi îmi bagi cuvinte în gură. Ce materiale? Te-am întrebat dacă ai lucrat.

Adriana: Ești un laș!

Cristian: Ce laș? ești nebună?

Adriana: Nu-mi vorbi tu mie așa!

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI