EXCLUSIV

Pușcăria l-a schimbat complet pe Vlad Timiș, fiul milionarului Radu Timiș. Ce obişnuieşte să facă în închisoare EXCLUSIV

Denisa Macovei 26.02.2022, 18:40
Pușcăria l-a schimbat complet pe Vlad Timiș, fiul milionarului Radu Timiș. Ce obişnuieşte să facă în închisoare EXCLUSIV

Anul trecut, Vlad Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Mai mult, pe lângă posesie, mezinul familiei a fost depistat în momentul flagrantului făcut de cei de la DIICOT, drogat cu cocaină. Această veste a venit ca un fulger atât pentru întreaga familie Timiș, cât și pentru tânăr. În zilele cât a stat încarcerat la penitenciarul Craiova, juniorul s-a îndreptat către ajutor divin.

Pușcăria l-a schimbat complet pe Vlad Timiș, fiul milionarului Radu Timiș

Vlad Cristian Timiș, numele complet din buletin, era în atenția procuroriilor DIICOT încă din vara anului trecut, însă în luna septembrie au primit dovada că nu este doar un consumator de cocaină, ci și traficant. Aceștia au acționat în septembrie, mai întâi filându-l pe Daniel Florin Stoian, un tânăr de 21 de ani, în timp ce vindea cocaină în Cornu, Prahova, care după efectuarea tranzacției s-a întâlnit cu Vlad Timiș pentru a-i da banii de pe urma vânzării drogurilor.

În momentul flagrantului, procurorii l-au testat și au descoperit că fiul cel mic al lui Radu Timiș tocmai se drogase cu cocaină. Atunci s-a dispus arestarea lui preventivă și dus la penitenciarul Craiova pentru un mandat de 30 de zile. În arest, dar mai ales în momentul în care toată familia, în frunte cu tatăl lui, s-a arătat dezamăgită de faptele lui, atitudinea lui Vlad Timiș s-a schimbat complet. De la tânărul care vindea droguri de mare risc unor puști, a ajuns să ceară ajutor divin.

Urmează calea Bisericii

Conform surselor noastre, Vlad Timiș a devenit evlavios și se roagă neîncetat pentru a scăpa mai repede de acest scandal în care a intrat.

Este foarte afectat. De fapt toată familia este, așa cum cred că este firesc. Nu prea mai mănâncă și se roagă foarte mult. Știe că a greșit mult când a luat-o pe drumul acesta, recunoaște că este vinovat, însă se căiește mult. Îi cere ajutorul lui Dumnezeu să îl scape de necazul ăsta”, ne-a declarat unul dintre apropiații familiei Timiș.

Din păcate, în astfel de situații judecata divină nu se intersectează cu cea pământească, astfel că mai întâi trebuie să dea socoteală în fața magistraților.

Pușcăria l-a schimbat complet pe Vlad Timiș, fiul milionarului Radu Timiș. Ce obişnuieşte să facă în închisoare EXCLUSIV
Vlad Timiș, fiul milionarului Radu Timiș

Se află în prezent în arest la domiciliu

Totuși, rugile lui sunt ascultate și, după mai multe sesizări, în momentul de față se află în arest la domiciliu, infinit mult mai bine decât într-un penitenciar. Ajuns acasă Vlad Timiș nu a uitat de promisiunea făcută în fața lui Dumnezeu și se roagă în continuare, și-a schimbat complet modul de viață.

E complet schimbat. Citește multe cărți bisericești în perioada asta”, ne-au mai spus aceleași surse.

Toții copiii au ținut prima pagină a ziarelor

Radu Timiș se numără printre acei români care s-au apucat de afaceri imediat după 1990. Alături de un partener de afaceri a reușit să obțină primul milion din vânzări en-gross și bijuterii, apoi și-a încercat norocul într-un business cu mezeluri, ca astăzi să ajungă la o avere de peste 180 de milioane de euro. Odată cu succesul, afacerile familiei Timiș au început să se ramifice și să se investească și în alte zone, cum ar fi în vinificație și într-un conac cu zece camere pe care le închiriază.

Radu Timiș are cinci copii, o fată și patru băieți. Deși a încercat să fie cât mai discret, copiii lui au ținut prima pagină a ziarelor, cu diferite subiecte. Dacă băieții au intrat în atenția presei modene prin prisma relațiilor amoroase și a vieții de noapte, fiica lui Radu Timiș a fost cunoscută drept „doamna Luhan” după ce s-a căsătorit cu politicianul Petre Luhan, mariaj care din păcate nu a rezistat prea mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Denisa Macovei
Am absolvit cursurile Facultății de Jurnalism de la Universitatea Ovidius, Constanța. Am debutat în presa scrisă la Constanța, în 2007, la publicația „Jurnal de Constanța”, apoi la...