Purceluși la proțap în parcarea unui hotel din Mamaia. Petrecere în toată regula, cu muzică lăutărească și băutură din belșug

Ioana Constantin 03.08.2021, 17:10
Purceluși la proțap în parcarea unui hotel din Mamaia. Petrecere în toată regula, cu muzică lăutărească și băutură din belșug

Purceluși la proțap în parcarea unui hotel din Mamaia. Distracție cu… purceluși la proțap în centrul stațiunii Mamaia. Mai multe familii de romi venite în vacanță pe litoral au încins o petrecere pe iarbă chiar în fața hotelui de trei stele unde erau cazați. Au gătit purcei de lapte și s-au distrat cu muzică lăutărească și băutură din belșug.

Purceluși la proțap în parcarea unui hotel din Mamaia

Petrecerea le-a fost stricată însă de oamenii legii, care au fost alertați de câțiva turiști deranjați de gălăgia pe care o făceau petrecăreții. Mai multe echipaje de la Poliția Locală au ajuns în zonă și, asa cum era și normal, s-a lăsat și cu amenzi. Petrecăreții au fost sanctionați cu amendă de 400 lei pentru depozitare pe domeniul public conform art. 8, pct. 2 din HCL 77/2021.

De asemenea, li s-a pus în vedere și obligația ca spațiul verde să fie igienizat la loc. Așa că femeile au fost lăsate să strângă mesele întinse, în timp ce bărbații s-au retras liniștiți în hotel. În urmă cu 10 ani, o familie de etnie rromă care aștepta externarea unei tinere care tocmai adusese pe lume un copil, și-a făcut o adevărată tabără în curtea Spitalului Județean, iar femeile au tăiat mai multe ăpăsari, le-au jumulit și mai apoi le-au pus la ceaun.

Petrecerea rromilor a fost și atunci spartă de polițiștii care i-au amendat și mai apoi i-au pus să igienizeze și locul transformat în bucatarie ambulantă.

 

Urmăriți Impact.ro și pe