PSG i-a oferit lui Kylian Mbappe o sumă record pentru a rămâne. Atacantul francez nici nu a stat pe gânduri

Andrei Cezar 15.10.2021, 16:11
PSG i-a oferit lui Kylian Mbappe o sumă record pentru a rămâne. Atacantul francez nici nu a stat pe gânduri

Kylian Mbappe a fost asaltat în ultima perioadă de oferte astronomice de prelungire a contractului din partea oficialilor lui PSG, pe care însă le-a refuzat rând pe rând. El își dorește să plece la Real Madrid, iar clubul din capitala Spaniei stă ”la pândă” și așteaptă ca jucătorul francez să intre în ultimele șase luni de contract pentru a-l semna. Disperați că îl pot pierde gratis, șeicii de la PSG i-au făcut jucătorului o ultimă ofertă, nemaiîntâlnită până acum în fotbalul mondial. Presa internațională a aflat și răspunsul atacantului.

Salariu incredibil pe care i l-a oferit PSG lui Mbappe pentru a rămâne pe ”Parc de Princes”

Mbappe mai are contract cu PSG până în vara viitoare, iar atacantul francez și-a exprimat deja dorința de a pleca la Real Madrid. Strategia pe care PSG a abordat-o în privința transferului lui Mbappe poate duce la un eșec răsunător.

Oficialii clubului francez au refuzat mai multe oferte în vară din partea celor de la Real Madrid în speranța că vor reuși cumva să îl determine pe Mbappe să semneze prelungirea contractului. Numai că atacantul francez a declinat toate propunerile acestora. În iarnă, Mbappe va intra în ultimele șase luni de contract și va putea semna cu echipa ”blanco”.

În disperare de cauză, Nasser Al-Khelaifi, patronul lu PSG, i-a făcut o ultimă ofertă atacantului său. Suma este una care, teoretic, nu poate fi refuzată, însă ambiția lui Mbappe de a-și vedea visul cu ochii și de a juca în tricoul lui Real Madrid, este mai puternică decât toți banii șeicilor.

Suma pe care Kylian Mbappe ar urma să o primească, dacă ar semna prelungirea contractului cu PSG, este de 50 de milioane de euro net pe sezon. Jurnaliștii publicației AS spun însă că eforturile oficialilor parizieni au fost sortite eșecului.

PSG i-a oferit lui Kylian Mbappe o suma record pentru a ramane. Atacantul francez nici nu a stat pe ganduri
PSG i-a oferit lui Kylian Mbappe o suma record pentru a ramane. Atacantul francez nici nu a stat pe ganduri

 ”Nu va rămâne la PSG nici pentru tot aurul din lume”

La Madrid lumea e liniștită în privința lui Mbappe. Sursele verificate de AS susțin că Mbappe a luat decizia finală: vrea să triumfe la Real Madrid și o va face. Mbappe a luat o decizie, iar banii nu mai contează. Nu își va prelungi contractul cu PSG nici pentru tot aurul din lume. Nimic nu-l va întoarce din drum. Vrea să arate ce poate la Real Madrid și o va face. Trebuie doar să aștepte până la 30 iunie pentru a-și îndeplini visul.”, spun jurnaliștii spanioli.

Atacantul ar fi devenit cel mai bine plătit jucător din lume, peste Neymar sau Messi, însă refuzul său a fost categoric.

La PSG, Mbappe este pe locul 3 din punct de vedere al influenței, după Messi și Neymar. Ca atare, să câștige mai mulți bani nu l-ar face mai fericit, știind că statutul său va rămâne același. Strategia lui e să continue să aibă o relație bună cu fanii de la Paris până în iunie. Drumul său este clar. Cu sau fără infuzia de capital de la PSG.”, au mai scris cei de la AS.

Șefilor lui PSG nu le mai rămâne de făcut decât să se obișnuiască cu ideea că îl vor pierde în cele din urmă pe Mbappe. Se pare însă că au un plan de rezervă. În locul francezului ar putea să ajungă pe ”Parc de Princes” un alt super-atacant. Este vorba de Erling Haaland. Conform footmercato, atacantul Borussiei Dortmund este prioritatea numărul unul pentru PSG.

Haaland a este dorit de cele mai importante cluburi din Europa. După ce s-a vorbit de posibilitatea ca Real Madrid, Chelsea, Manchester United sau Manchester City să-l transfere pe atacantul nordic, acum ultima super-putere care îl are pe listă este PSG.

Haaland are în contract o caluză de reziliere de 75 de milioane de euro, dar care se va activa în vara anului următor. Suma nu ar fi un impediment pentru șeicii lui PSG, dar salariul de 50 de milioane de euro pe sezon ar putea să le încurce puțin calculele.

Urmăriți Impact.ro și pe