PSD vrea să elimine WC-urile din curte și promite bani pentru termopane

Ciprian Ioana 13.03.2019, 14:58
PSD vrea să elimine WC-urile din curte și promite bani pentru termopane

PSD se laudă pe Facebook cu un program introdus în premieră în România: eliminarea WC-urilor din curte și buget pentru montarea de termopane.

Chiar în ziua în care Parlamentul a votat bugetul de stat în forma inițială, ignorând cerințele președintelui, cel mai mare partid din România se lăuda cu un program în premieră.

PSD susține că cetățenii din nord-estul țării, adică din Moldova, una dintre cele mai sărace regiuni, vor primi între 5.000 și 10.000 de euro pentru amenajări necesare pentru un standard normal de civilizație.

Practic, social-democrații vor să elimine wc-urile medievale din fundul curții și vor să monteze ferestre termopan.

E un proiect pilot, detaliile sunt vagi și, din postarea PSD, nu reiese de unde se asigură acești bani și nici care e suma totală alocată pentru proiect. Dar PSD se laudă.

„Această inițiativă, care se adaugă multor altora, de la apărarea națională până la chestiuni care țin de viața cotidiană, ilustrează modul în care guvernarea PSD înțelege ce este important pentru oameni și vine în sprijinul lor”.

PSD

Recent, și la nivel de Guvern s-a pus problema wc-urilor din curte. Cei care nu se branșează la sistemul de canalizare riscă amenzi de ordinul miilor de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe