PSD, lovitură dură pentru Robert Negoiță. Motivul pentru care partidul cere anularea mandatului de primar al acestuia

Raluca Juncu 17.07.2020, 20:38
PSD, lovitură dură pentru Robert Negoiță. Motivul pentru care partidul cere anularea mandatului de primar al acestuia

Robert Negoiță este, de câteva săptămâni în atenția mass-media după ce a anunțat că renunță la calitatea sa de mebru în PSD. Ulterior, au urmat numeroase neînțelegeri. PSD solicită vineri anularea mandatului de primar al lui Robert Negoiță.

PSD solicită încetarea mandatului de primar a lui Robert Negoiță

Proaspăt ieșit din tabăra social-democraților, Robert Negoiță a anunțat, zilele trecute că își înființează un nou partid- București 2020, cu care intenționează să candideze la alegerile locale din această toamnă.

„Ne propunem să venim cu o ofertă cât se poate de clară, de concretă. Show-urile ieftine, apelul la emoţie trebuie să rămână amintiri”, a transmis Robert Negoiță, în cadrul conferinței de presă, cu prilejul lansării partidului său.

Problema sesizată de conducerea PSD constă în faptul că actualul edil al sectorului 3 nu și-a dat demisia din gruparea social-democrată, timp în care a mai devenit membru unui al partid.

Marcel Ciolacu, liderul PSD susține că nu se poate ca cineva să fie membru simultan în două partide, motiv pentru care invocă legea partidelor și Codul Administrativ, prin care solicită prefectului de București ca mandatul lui Robert Negoiță să înceteze.

Gabriela Firea, despre plecarea lui Robert Negoiță

„Să ne ferească Dumnezeu de oamenii care sunt în stare să calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambiții, trufii, egoisme supranumite >.
Cei care sunt obișnuiți să-și vândă și familia, și prietenii sunt mierosi când au nevoie de ține și cruzi când nu le mai servești noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufașii pur-sânge sunt cei mai periculoși indivizi”, spunea Gabriela Firea într-o postare, pe pagina sa Facebook.

Postarea venea ca urmare a declarațiilor pe care Robert Negoiță le-a transmis cu prilejul plecării sale din PSD, în care amintea de două problemele esențiale cu care se confruntă București: traficul și poluarea, chestiuni care nu sunt soluționate de ani de zile. Postarea o viza, într-o bună măsură pe Gabriela Firea.

Sursa foto: Inquam Photos

Urmăriți Impact.ro și pe