PSD îi cere demisia lui Lucian Bode. Mesaj tranșant, după ce ministrul Transporturilor a fost surprins cum încalcă legea

Andrei Cezar 02.09.2020, 17:33
PSD îi cere demisia lui Lucian Bode. Mesaj tranșant, după ce ministrul Transporturilor a fost surprins cum încalcă legea

Val de reacții dure la adresa ministrului Trasporturilor, după accidentul pe care șoferul mașinii sale de serviciu l-a provocat pe Valea Oltului, încălcând de mai multe ori regulile de circulație. Evenimentul în care a fost implicat Lucian Bode a stârnit indignare în mediul online. Partidul Social Democrat îi cere demisia ministrului Transporturilor, pe care îl acuză că ”în loc să facă drumuri, își face cale liberă cu girofarul”.

PSD îi cere demisia lui Lucian Bode, după ce ministrul Transporturilor a fost implicat în accidetul rutier

Ca o ironie a sorții, ministrul Transporturilor, cel responsabil cu construirea drumurilor, alege calea cea mai simplă pentru a evita traficul aglomerat de pe Valea Oltului. Șoferul său pornește semnalele acustice și luminoase ale mașinii de serviciu a ministrului și încalcă în repetate rânduri legea, depășind de mai multe ori linia continua de pe șosea și implicit coloana de mașini care se deplasa foarte încet. După câțiva kilometri, mașina în care se afla Lucian Bode a provocat un accident, intrând frontal într-un alt autovehicul care cirucla din sens invers.

Întreaga ispravă a fost surpsinsă de camera unui motociclist, iar imaginile au devenit virale pe internet. Până la momentul redactării știrii, minstrul Lucian Bode nu a avut nicio reacție față de cele întâmplate.

Partidul Social Democrat i-a cerut demisia lui oficialului printr-un mesaj postat pe Facebook:

“Demisia, Bode!

În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, își face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în mașina unor turiști din Polonia! Pentru Bode, nu contează nici legea, nici siguranța celorlalți participanți la trafic. Pentru șeful lui Bode, Ludovic Orban, nu contează că fapta ministrului Transporturilor se încadrează în sfera penalului! Câtă vreme Bode nu a intrat cu mașina în bolidul vreunui interlop, nu e o problemă, poate să rămână în funcție!”

Reacția lui Ludovic Orban, după accident

Între timp, incidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor, a intrat în atenția procurorilor de la Parchetul Militar și asta pentru că la volanul mașinii de serviciu a lui Bode se afla un ofițer SPP, potrivit stirileprotv.ro.

Întrebat dacă i se pare normal ca un demnitar să se folosească de poziţia pe care o are pentru a se deplasa în maniera în care automobilul în care se afla a circulat, premierul Ludovic Orban a replicat: “Depinde de situaţia în care se găseşte”, conform sursei citate.

Demisia, Bode!

Demisia, Bode! În loc să facă drumuri, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, își face cale liberă în trafic cu girofarul, până când intră frontal în mașina unor turiști din Polonia! Pentru Bode, nu contează nici legea, nici siguranța celorlalți participanți la trafic. Pentru șeful lui Bode, Ludovic Orban, nu contează că fapta ministrului Transporturilor se încadrează în sfera penalului! Câtă vreme Bode nu a intrat cu mașina în bolidul vreunui interlop, nu e o problemă, poate să rămână în funcție!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 2 septembrie 2020