PSD declanșează atacul la Nicușor Dan. Îi cer demisia printr-un mesaj furibund

Beatrice Dumitru 25.01.2023, 23:30
PSD declanșează atacul la Nicușor Dan. Îi cer demisia printr-un mesaj furibund

Înainte cu doar cinci luni de cel mai important moment politic al anului, rotativa guvernamentală, PSD iese la atac și cere demisia primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, formațiunea amintind de o promisiune electorală a acestuia. Într-o postare pe pagina de Facebook a partidului, PSD îl acuză pe Nicușor Dan că a promis că salvează Bucureștiul, dar a livrat „doar nesimțire și indolență”.

PSD cere demisia lui Nicușor Dan

Nicușor Dan declara în 2012, atuni când candida la funcția de primar general al Capitalei ,că își va da demisia dacă nu rezolvă problema câinilor fără stăpân din București. Însă, la apropae 11 ani de la acea promisiune o femeie în vârstă de 44 de ani a fost ucisă de câini lângă Lacul Morii din Sectorul 6.

După acest incident, PSD a ieșit la atac și cere demisia lui Nicușor Dan, precizând că trebuie să își respecte promisiunea electorală. De asemenea, în mesajul formațiunii conduse de Marcel Ciolacu, primarul general este numit „incapabil”. „Nicușor Dan, demisia!”, începe mesajul postat de PSD.

PSD declanșează atacul la Nicușor Dan. Îi cer demisia printr-un mesaj furibund
PSD cere demisia lui Nicușor Dan.

„Ai promis că salvezi Bucureștiul! Dar ai livrat doar nesimțire și indolență, în timp ce oamenii sunt sfârtecați de câini, incapabilule!
Ai promis electoral că îți dai demisia dacă nu rezolvi problema câinilor fără stăpân. Dar ai sfârșit prin a-i aduce din nou pe străzi, alături de mizerie, gunoaie și șobolani! Iar, în timp ce în Capitala lui Nicușor Dan oamenii sunt uciși de câini, USR tace complice la culpa penală a primarului lor! Un scut de tăcere nerușinată în jurul lui Nicușor Dan, la fel ca celelalte cazuri de primari-penali ai USR!
Un singur gest, Nicușor Dan – Demisia! Ai promis! Nu ai făcut! Pleacă!”, scrie PSD pe pagina de Facebook.

PSD a cerut anchetă la Primăria Municipiului București și Sector 6

La sfârșitul săptămânii trecute, PSD a solicitat o anchetă extinsă la Primăria Municipiului București și Sector 6 pentru stabilirea și sancționarea celor responsabili pentru moartea femeii ucisă de câini în zona Lacului Morii. Mai mult, social-democrații susțin că „cei doi edili, prin indiferența și inactivitatea lor, au permis producerea acestei tragedii”.

„Primarul General, Nicușor Dan, nu a alocat resursele necesare și nu a fost preocupat de slaba activitate a Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), aflată în subordinea sa. Iar, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, nu a luat vreo măsură pentru înlăturarea haitelor de câini din Parcul Lacul Morii, în pofida plângerilor și sesizărilor care i-au fost adresate în acest sens”, a spus PSD, potrivit unui comunicat de presă.

Nicușor Dan a reacționat după uciderea Anei Oros de o haită de câini lângă Lacul Morii, iar într-un mesaj postat pe Facebook, edilul a spus că este o responsabilitate comună a mai multor instituții, unele în subordinea PMB.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...