Cine face, de fapt, convocările la echipa națională în locul lui Mirel Rădoi. Dezvăluirea halucinantă a lui Florin Prunea

Marian Cărăvan 12.10.2020, 11:42
Cine face, de fapt, convocările la echipa națională în locul lui Mirel Rădoi. Dezvăluirea halucinantă a lui Florin Prunea

După umilința din Norvegia, un fost component al echipei naționale vine cu o dezvăluire halucinantă. Cine face, de fapt, convocările la echipa națională în locul lui Mirel Rădoi. Răspunsul oferit de Florin Prunea îi lasă mască pe microbiști.

Florin Prunea dezvăluie cine face convocările la echipa națională

„Tricolorii” au avut parte de o săptămână de coșmar în nordul Europei, acolo unde au întâlnit Islanda și Norvegia. Islandezii au spulberat orice șansă a României de a fi prezentă la turneului final al EURO 2020, iar norvegienii au dat de pământ cu tricolorii în Liga Națiunilor. 1-2 și 0-4 la interval de câteva zile, într-o săptămână neagră, de coșmar pentru fotbalul românesc. Umilința din Norvegia i-a dat apă la moară lui Florin Prunea, un fost component al echipei naționale de fotbal a României. Fostul portar a fost dur la adresa „tricolorilor”, care, în opinia sa, trebuiau să piardă cu 10-0 la Oslo. În plus, a făcut o dezvăluire halucinantă. Cine face, de fapt, convocările la echipa națională în locul lui Mirel Rădoi? Florin Prunea nu s-a ferit să indice persoana influentă din FRF.

„Ce a fost în seara asta e un rezultat mincinos. Rezultatul corect trebuia să fie 10-0. Şi nu ştiu pentru a câta oară cel mai bun jucător este Tătăruşanu. De trei ani, Tătăruşanu apără meci de meci şi e eroul echipei naţionale. E groaznic la ce asistăm.

Selecţiile la echipele naţionale. Ar fi prea mult ca la echipa naţională a României să se facă selecţia în funcţie de interese. Dar eu pot să vă confirm şi au fost oameni şi din Federaţia Română de Fotbal, şi din ţară, şi voi, presa, care ştiu clar persoana care se ocupă de convocările la echipa naţională. Această persoană se cheamă Mihai Stoichiţă. Mie mi-e greu să cred, l-am avut antrenor”, a declarat Florin Prunea, la Telekom Sport.

Mihai Stoichiță, omul despre care se spune că face convocările la echipa națională

Jucătorii convocați de Mirel Rădoi

Pentru barajul cu Islanda și meciurile din Liga Națiunilor, cu Norvegia și Austria, selecționerul Mirel Rădoi a convocat următorii jucători:

Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 69/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)
Fundași: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 1/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Dragoș Grigore (Ludogorets/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 19/0), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa/Rusia, 11/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 0/0)
Mijlocași: Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 39/5), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 21/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 39/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 7/0), Gabriel Iancu (FC Viitorul Constanța, 1/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 24/4), Alexandru Mitriță (New York City FC/SUA, 11/2), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 11/0)
Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets/Bulgaria, 37/13), Denis Alibec (Astra, 12/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 16/7)

Înaintea meciului cu Islanda, selecționerul a fost nevoit să facă două schimbări în lot. Vlad Chiricheș s-a accidentat în ultimul meci de campionat al echipei sale, Sassuolo, iar Ionuț Nedelcearu a plecat în Grecia, pentru a face vizita medicală la AEK Atena, echipă la care va juca în acest sezon. În locul celor doi fotbaliști, Mirel Rădoi i-a convocat pe Cristi Manea (CFR Cluj) și pe Mihai Bălașa (Universitatea Craiova).

Urmăriți Impact.ro și pe