Propunere revoluționară în Parlamentul României. Diana Șoșoacă vrea ca banii pentru alocații să fie luați de la televiziuni

Ana Anitoiu 01.03.2021, 21:57
Propunere revoluționară în Parlamentul României. Diana Șoșoacă vrea ca banii pentru alocații să fie luați de la televiziuni

Diana Șoșoacă a făcut o propunere revoluționară în Parlamentul României. Avocata devenită senatoare a luat cuvântul la dezbaterile referitoare la forma finală a bugetului pentru anul 2021 și a spus că ar vrea ca banii pentru alocații să fie luați de la televiziuni.

Diana Șoșoacă, despre banii pentru alocațiile copiilor

Senatoarea care a rămas pe cont propriu după ce a fost dată afară din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a spus că alocațiile copiilor ar putea beneficia de bani de la televiziunile din țară. ”În ceea ce privește acest buget mă gândeam de ce nu luați de la televiziuni să dați la copii, la alocații” a spus ea. În plus, Diana Șoșoacă s-a referit la protestul minerilor.

”Doamna Turcan încheie protocol cu reprezentanții minerilor care are trei infracțiuni. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveți. Opriți starea de urgență cum a făcut Cehia și vedeți că o să meargă România mai bine. Domnule Ciolacu vă aștept la manifestația din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască.” a mai spus Diana Șoșoacă.

Propunere revolutionara in Parlamentul Romaniei. Diana Sosoaca vrea ca banii pentru alocatii sa fie luati de la televiziuni
Diana Sosoaca

George Simion : ”Asta e țara lui impozit Vodă”

De asemenea, George Simion, care se află la conducerea AUR, a luat cuvântul și a acuzat guvernanții că respins toate amendamentele ce au fost depuse cu privire la bugetul pentru acest an. El a spus că România este ”țara lui impozit Vodă” și l-a întrebat pe prim-ministrul Florin Cîțu de ce nu taie banii de la partide.

”Asta e țara lui impozit Vodă, la noi toți perceptorii sunt la modă, nu mai avem nici școli, nici spitale, dar tot plătim la taxe infernale. Ați vorbit despre bugetul României și în ultimele zile am stat între acești pereți goi pentru a aduce amendamente. Ne facem că facem. Nu e corect față de o țară care nu are școli și spitale și nu mai produce nimic. Domnul Cîțu, vorbeați de PSD, dar 380 de milioane îi împărțiți tot la PNL, USR și UDMR. Ăsta nu e tot populism? Banii de la partide de ce nu îi tăiați? Votăm bugetul dacă tăiați banii de la partide. Noi cei de la AUR nu vrem acești bani, nu vrem 4 milioane de euro”, a declarat George Simion.

Diana Șoșoacă a cerut ajutorul Serviciilor Secrete: ”Trebuie să-și facă treaba”

Recent, Diana Șoșoacă a cerut ajutorul Serviciilor Secrete să oprească ”mazilirea poporului român” și a criticat PSD pentru că a ignorat cerințele minerilor din Valea Jiului. În plus, ea a precizat că este posibil să aibă loc o nouă Revoluție, la care va participa și ea, în cazul unei noi stări de urgență, în contextul pandemiei de coronavirus. Mai multe detalii, AICI!

”Dacă nu încetăm cu prostiile astea și ne uităm numai cum să furam bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru și tot felul de societăți care importă teste RT-PCR și aparate medicale pentru care se dau parandărături. Serviciile trebuie să înceapă să-și facă treaba, să oprească această mazilire a poporului român”, a spus Diana Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI