Propunere neașteptată din partea lui Smiley pentru Andra. S-a întâmplat în direct. „O să rupi internetul, e ireal”

Iancu Andreea 29.04.2022, 21:16

Cea mai nouă ediție a show-ului Românii au talent dezvăluie o propunere inedită din partea lui Smiley pentru colega sa de platou Andra. Cei doi artiști au purtat o discuție neașteptată în direct, în timpul filmărilor. Totul s-a petrecut în urma unui moment de excepție petrecut pe scena emisiunii de la Pro TV.

Smiley, propunere neașteptată pentru Andra, în direct, la Românii au talent

Printre momente spectaculoase și concurenți talentați, vedetele din echipa show-ului de la Pro TV au parte de discuții inedite. În ediția de vineri, 29 aprilie 2022, Smiley a reușit să stârnească interesul tuturor după ce a lansat o propunere specială pentru Andra, chiar în direct, pe scena de la Românii au talent. Artistul a luat o hotărâre uimitoare.

Această provocare venită din partea colegului de culise al lui Pavel Bartoș a avut loc după momentul unei concurente de 18 ani. Enică Georgiana a ales să se prezinte în fața juriului cu o melodie populară. Totuși, Smiley, care a apreciat prestația fetei, a ales să o supună pe aceasta la un mic test. Concluzia artistului a vizat-o însă și pe Andra. Vocea caldă a concurentei l-a făcut pe Smiley să o roage să interpreteze piesa lui „De unde vii la ora asta” astfel încât să pară o melodie populară.

Propunere neașteptată din partea lui Smiley pentru Andra
Concurenta care a stârnit provocarea lui Smiley pentru Andra

„O să rupi internetul”. Reacția Andrei după provocarea lansată de Smiley

Andra, care este o mare admiratoare a tradițiilor și a folclorului românesc, având o serie de piese populare lansate, a intrat și ea în „horă” la propunerea lui Smiley. Astfel, după ce partenerul Ginei Pistol a ascultat impresionat varianta concurentei aflate pe scenă, el a ajuns la o concluzie spectaculoasă. Smiley i-a lansat o propunere neașteptată Andrei, pe care a provocat-o să refacă melodia lui alături de frații Advahov, astfel încât să devină o piesă de folclor.

„Băi, Andra, mai știi când ți-am zis să faci melodia De unde vii la ora asta? pe varianta populară? Atunci când am scos piesa! Mi-a cântat fata asta (n.red. concurenta) în varianta populară și mi se pare super. Fă melodia asta cu frații Advahov, o să rupi internetul, e ireal”, i-a spus Smiley Andrei.

„Da, da, așa e! Vorbesc cu ei (n.red. cu frații Advahov)”, a declarat și Andra.

Melodia lui Smiley s-a bucurat de succes încă din 2017, când a fost lansată în cadrul proiectului muzical #Smiley10. Aceasta pare însă să fi stârnit spiritele celor două vedete, iar fanii se pot chiar aștepta ca Andra să își ducă la bun sfârșit provocarea lansată de colegul său. Pe de altă parte, concurenta care a inițiat această discuție între cele două vedete, a trecut în etapa următoare cu patru de DA.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...