Promisiunea pe care Marcel Ciolacu i-a făcut-o lui Gigi Becali. Cei doi s-au întâlnit în biserică

Mihnea Tălău 28.10.2022, 15:45
Promisiunea pe care Marcel Ciolacu i-a făcut-o lui Gigi Becali. Cei doi s-au întâlnit în biserică

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, este în al nouălea cer. El a dezvăluit că liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a promis că va face tot posibilul ca FCSB să joace în Ghencea.

Becali speră să rezolve cu Ciolacu marea problemă a FCSB-ului

Rugămințile lui Gigi Becali se pare că au avut ecou în biserică, acolo unde patronul FCSB s-a întâlnit cu președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Vă dau o veste bună. Ieri am fost la slujbă, a fost acolo președintele PSD-ului, domnul Ciolacu. L-am salutat și a zis: domnul Becali, avem obligația să rezolva problema Stelei și vă promit, vă dau cuvântul meu, că vom rezolva problema Stelei și veți juca în Ghencea.

Am încredere, Ciolacu e un om serios, nu e agresiv. Eu cred că se va ține de cuvânt Ciolacu”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Cei de la FCSB au încercat din răsputeri să obțină permisiunea CSA să joace pe noul stadion Steaua, însă fără succes.

Stadionul Steaua

FCSB tot mai aproape de Ghencea

Speranțele sale au renăscut în momentul în care a aflat că Mihai Tuodse este favorit pentru a prelua Ministerul Apărării rămas vacant după demisia lui Vasile Dîncu.

„Steaua aia adevărată, aia pe care o are Becali acum, deci FCSB. Nu sunt mare fan fotbal, dar mie mi se pare o porcărie imensă ce se întâmplă acolo.

Ai o echipă titrată, care are toate titlurile, medaliile pe care le-a luat, tot portofoliul. O dai afară şi tu ţii un stadion”, a declarat Mihai Tudose în cadrul unei emisiuni televizate.

Becali a promis că ”dacă mergem în Ghencea, o să merg și eu. Așa ca ‘remember’, ca amintiri, să-mi aduc aminte de lucrurile frumoase de lucrurile pe care le-am făcut acolo, că am făcut lucruri frumoase”.

Gigi Becali a încercat, în mai multe rânduri, să-și mute echipa pe stadionul Steaua, doar că acest lucru nu a fost posibil. El l-a acuzat în mai multe rânduri pe fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, că blochează accesul FCSB pe stadionul din Ghencea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...