Program Black Friday 2021 la Altex. Când a început și până când ține

Emanuela Pană 08.11.2021, 22:17
Program Black Friday 2021 la Altex. Când a început și până când ține

Evenimentul de BlackFriday 2021 a început deja la retailerul Altex, care vine cu prețuri promoționale atât în magazinele fizice Altex și Media Galaxy din România, cât și și online, pe platformele altex.ro și mediagalaxy.ro. Mai mult, timp de aproape o săptămână, compania oferă transport gratuit în toată țară, indiferent de valoarea produselor achiziționate. Care sunt produsele cu cele mai mari reduceri și cât va dura programul Black Friday 2021 la Altex, în rândurile de mai jos.

Program Black Friday 2021 la Altex

A început Black Friday 2021 la Altex! Reducerile la electronice și electrocasnice au fost făcute publice, iar clienții sunt așteptați să profite de prețuri mai mici atât în magazinele fizice, cât și online.

Deși Black Friday 2021 este așteptat să aibă loc pe 12 noiembrie, mulți retaileri preferă să „fure startul“ ori să aibă perioade de reduceri prelungite, pentru a-și mări, evident, câștigurile generate de frenezia așa-numitelor chilipiruri.

Este și cazul companiei Altex, care a dat startul campaniei de Black Friday 2021 începând cu data de 28 octombrie. Evenimentul se va derula pe durata a patru săptămâni, până pe data de 24 noiembrie.

După cum menționam și mai sus, Altex a anunțat că va oferi, în cadrul Black Friday 2021, transport gratuit în toată țara, atât la comenzile efectuate online, cât și la cele din magazinele fizice (Altex și Media Galaxy), indiferent de valoarea produselor, în perioada 5-11 noiembrie 2021.

Pregătirile pentru BF, discuțiile cu furnizorii și partenerii, s-au derulat pe tot parcursul anului. Astfel, Altex a reușit să asigure o disponibilitate crescută a sortimentului, dar și produse noi, aduse special pentru campania din 28 octombrie – 24 noiembrie. De asemenea, compania s-a pregătit, din punct de vedere logistic, pentru a asigura livrarea ȋn termen a tuturor comenzilor, atât online, cât și offline“, a declarat Raul Filip, director de achiziții la Altex România, potrivit go4it.ro.

Citește și: eMAG vine un produs care va face senzație. Nici de Black Friday nu găsești așa ofertă la gadgeturi

Când a început și până când ține

Potrivit reprezentanților companiei, reducerile promoționale din acest an pot depăși chiar și 60%, la produse din următoarele categorii:  IT, comunicații, gaming, electrocasnice, ȋncălzire, auto, iluminat, electrice, jucării sau sport.

Ce surprize a pregătit compania

În ceea ce privește ofertele Altex în cadrul Black Friday 2021, acestea se vor schimba constant, astfel că celor ce vor să-și achiziționeze produse puse în vânzare de retailer nu le rămâne decât să stea cu ochii pe site-ul oficial.

Așa cum am anunțat ȋncă de la ȋnceput, avem multe surprize ȋn campania de Black Friday 2021. Ofertele se schimbă constant, așa că vă recomandăm să urmăriți site-urile altex.ro și mediagalaxy.ro sau să veniți ȋn magazine. Colegii noștri din magazine au soluții pentru a servi toți clienții“, a mai spus directorul, potrivit sursei citate.

Cine poate intra în magazinele Altex

Întrucât încă trăim în condiții de pandemie, compania a vorbit și despre regulile care se vor aplica la intrarea clienților în magazinele fizice.

Magazinele sunt pregătite să ȋi primească pe clienți, cu respectarea tuturor reglementărilor ȋn vigoare – scanarea certificatului verde, triaj, dezinfectare și distanțare fizică“, a spus Edvin Abdulachim, director comercial la Altex.

Acesta a adăugat că păstrarea distanței sociale nu va reprezenta o problemă, întrucât compania operează unele dintre cele mai mari magazine din România.

Printre ofertele atractive pe care le-a pregătit Altex avem:

  •  aspirator robot Roomba, preț nou de 1999,9 lei, reducere de 33%;
  • grătar electric Tefal, 594,7 lei, reducere 41%;
  • mașină de spălat Whirlpool, de 8 kg, 1187,9 lei, reducere 28% + voucher Rabla 150 lei;
  • căști true wireless Oppo, 199,9 lei, reducere 50%;
  • tabletă Huawei, preț 419,9 lei, reducere 40%;
  • baterie bucătărie Franke, preț 239,9 lei, reducere 60%.
Urmăriți Impact.ro și pe