Prognoza meteo zilnică marți, 8 noiembrie 2022. Temperatura se menține ridicată pentru această perioadă

Mihnea Tălău 07.11.2022, 23:50
Prognoza meteo zilnică marți, 8 noiembrie 2022. Temperatura se menține ridicată pentru această perioadă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că marți, 8 noiembrie 2022, vremea continuă să fie frumoasă, cu temperaturi ce se vor situa peste cele specifice primei decade ale lunii noiembrie. În zone izolate vor fi însă şi înnorări şi izolat ploi slabe sau burniţă.

Temperaturi mai ridicate decât ar fi normal la începutul lunii noiembrie

Săptămâna a debutat din nou cu vreme mult mai caldă decât ar fi normal la începutul lunii noiembrie, astfel că și marți se vor înregistra temperaturi peste limitele normale.

La noapte, cerul va prezenta înnorări temporare în sudul şi sud-estul teritoriului, iar în rest acestea vor fi persistente. Minimele se vor situa între 1 și 9 grade. Local, în zonele joase poate să mai apară și ceața, mai ales noaptea și la primele ore ale dimineții.

Meteorologii anunță că ziua de marți aduce vreme în general frumoasă, chiar dacă în prima parte a zilei pot să mai apară unele înnorări, ploi slabe și burniță, în special în regiunile intracarpatice și la munte.

Specialiștii spun că temperaturile ridicate din ultima perioadă au o explicație clară. Aerul polar este blocat în partea de nord-est și nord a Europei și astfel se explică temperaturile neobișnuit de mari pentru luna noiembrie. Iar tendința se va resimți și în zilele următoare.

Temperaturi de vara in luna octombrie. Zonele in care valorile urca pana la 28 de grade Celsius top news

Cum va fi vremea în Capitală

La noapte, în Capitală, cerul va fi temporar noros şi vântul va sufla slab. Temperatura minimă, mai ridicată decât în mod normal la această dată, va fi de 5…8 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață.

Peste zi, regimul termic va fi peste normalul perioadei în cursul zilei de marți, 8 noiembrie 2022. Se va înregistra o maximă de 17-19 grade. Marți, avem o însorită, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, vremea va fi în continuare frumoasă, iar minimele se vor încadra între 4 și 7 grade, peste normalul perioadei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...