Prognoza meteo zilnică, luni 14 noiembrie. Care va fi temperatura maximă în România

Ana Anitoiu 13.11.2022, 23:51
Prognoza meteo zilnică, luni 14 noiembrie. Care va fi temperatura maximă în România

Prognoza meteo zilnică pentru luni, 14 noiembrie, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), ce a precizat care va fi temperatura maximă în România în prima zi a săptămânii.

Prognoza meteo pentru luni, 14 noiembrie

Conform ANM, vremea se va menține rece în toată țara pe parcursul zilei de luni, 14 noiembrie. Va fi ceva mai frig decât duminică, temperaturile situându-se în limitele normale pentru această perioadă a anului. Pe alocuri se vor înregistra temperaturi negative.

Meteorologii au transmis că cerul va fi variabil în regiunile din interiorul arcului carpatic și mai mult noros în sudul și estul țării, unde izolat vor fi și condiții de ploi slabe sau burniță. Vântul va suflă slab până la moderat, dar cu unele intensificări în partea de sud a Banatului.

Temperaturile maxime, conform meteorologilor, vor fi situate, luni, 14 noiembrie, între 10 și 15 grade Celsius. Valorile termice minime se vor încadra între -1 și 10 grade Celsius. În plus, în cursul dimineții de luni și spre lăsarea serii se va semnala ceața pe alocuri, în zonele joase de relief.

Prognoza meteo zilnica, vineri 4 noiembrie
Prognoza meteo zilnica

Cum va fi vremea în București, luni, 14 noiembrie 2022

În București, cerul va fi acoperit de nori joși, iar pe alocuri ceața va fi persistentă și chiar asociată cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă se va situa între 12 și 14 grade Celsius. Cea minimă va fi cuprinsă între 3 și 5 grade Celsius.

În zona Brașovului va fi mai frig decât duminică. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, cerul va fi predominant acoperit de nori, dar soarele își va face apariția în intervale scurte de timp, pe parcursul zilei.

În această zonă a României nu se vor semnala precipitații. Temperatura maximă va ajunge până la 14 grade Celsius, iar cea minimă se va afla în jurul valorii de un grad Celsius.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...