Prognoza meteo zilnică, duminică 13 noiembrie 2022. Temperaturile încep să crească

Ana Anitoiu 12.11.2022, 23:50
Prognoza meteo zilnică, duminică 13 noiembrie 2022. Temperaturile încep să crească

Prognoza meteo zilnică pentru duminică, 13 noiembrie 2022, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Temperaturile încep să crească, situându-se peste mediile multianuale specifice perioadei, mai ales cele diurne. În unele zone ale țării sunt posibile ploi.

Prognoza meteo pentru duminică, 13 noiembrie 2022

Potrivit prognozei meteo emise de ANM, duminică, 13 noiembrie 2022, vremea va fi totuși răcoroasă în toată țara. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade Celsius, ceva mai scăzute, până spre -4 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 17 grade Celsius.

„Cerul va fi variabil spre mai mult senin, local cu nebulozitate stratiformă în zonele joase de relief, unde pe arii restrânse se va forma și ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane”, au transmis meteorologii.

Prognoza meteo zilnica, vineri 4 noiembrie
Prognoza meteo zilnica, duminica 13 noiembrie

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, până la ora 5:00, va fi valabil un Cod galben de ceață, ce determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, în zona joasă din județul Cluj; în zona depresionară din județul Harghita; precum și în Vatra Dornei, Șaru Dornei, Dorna Candrenilor, Dorna-Arini, Iacobeni, Panaci, Poiana Stampei, Coșna, din județul Suceava. Astfel, șoferii care conduc în noaptea de sâmbătă spre duminică în aceste zone trebuie să fie atenți.

Cum va fi vremea în București, duminică, 13 noiembrie 2022

În Capitală, conform meteorologilor, valorile termice diurne vor fi mai mari față de cele specifice perioadei, cu o maximă de 15 – 17 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 3 – 4 grade Celsius, mai scăzută spre 0 grade în zona periurbană.

În principalele orașe din țară, temperaturile maxime vor fi, duminică, 13 noiembrie, următoarele: 11 grade Celsius, în Miercurea Ciuc; 12 grade Celsius în Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu, Alba Iulia și Brașov; 13 grade Celsius în Târgu Jiu, Bacău și Târgoviște; 14 grade Celsius în Timișoara, Oradea, Craiova, Suceava, Botoșani, Ploiești, Buzău, Iași, Galați și Constanța; 15 grade Celsius în București, Brăila și Tulcea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...