Prognoza meteo zilnică, 4 septembrie 2022. Când scăpăm de ploi și vreme rece

Anca Manolica 04.09.2022, 07:00
Prognoza meteo zilnică, 4 septembrie 2022. Când scăpăm de ploi și vreme rece

Prognoza meteo zilnică, 4 septembrie 2022. Odată cu venirea toamnei, a venit și o răcire bruscă și semnificativă a vremii. Potrivit ANM, nu scăpăm de ploi nici în prima duminică a lunii septembrie, dar temperaturile vor fi în ușoară creștere în majoritatea zonelor din țară. Maximele se vor încadra între 18 şi 26 de grade. Iată cum va fi vremea astăzi.

Prognoza meteo zilnică, 4 septembrie 2022

În noaptea ce tocmai a trecut, valorile termice au fost ceva mai mici faţă de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor din țară. Cerul a fost temporar noros şi izolat și au existat ploi slabe în estul, sud-estul, centrul ţării şi la munte. Vântul a suflat slab şi moderat, cu intensificări pe litoral. Temperaturile minime au fost cuprinse între 8 grade în depresiunile intramontane şi 15 grade pe litoral.

În timpul zilei, gradele din termometre vor indica o creștere a temperaturilor în majoritatea zonelor ţãrii, iar în vest, nord-vest şi în centru se vor apropia de cele normale pentru data la care ne aflăm. Cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va vor fi ploi slabe, îndeosebi în zona montanã.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zonele de sud-est şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi între 18 şi 26 de grade, iar cele minime se vor încadra între 6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 16 grade pe litoral. Presiunea atmosferică va crește dinspre nord-est cu puțin dincolo de normalul baric.

Prognoza meteo zilnică, 4 septembrie 2022

Cum va fi vremea în Capitală

Pe timp de noapte, valorile termice au înregistrat o ușoară scădere decât în mod obişnuit pentru începutul lui septembrie. Cerul a mai avut uunele înnorări, iar vântul va a suflat slab până la moderat. Temperatura minimă s-a încadrat între 11 și 13 grade. Spre dimineaţă au fost condiții de ceață.

În timpul zilei, vremea se va încălzi uşor faţă de ziua precedentă, dar va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va mai avea înnorări îndeosebi ziua, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade. Noaptea s-ar putea instala ceața. Presiunea atmosferică va creste ușor, pornind de la valoarea sa normala.

Vremea pe litoral și la munte

La mare, vremea va arăta ceva mai bine, dar va fi tot răcoroasă, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 22 de grade, iar cele minime între 15 şi 16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura apei mării va înregistra valori de 22…24 de grade.

În zonele de munte, cerul va fi temporar noros şi va ploua slab pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperaturile vor crește ușor. Noaptea, pe văi şi în depresiuni va fi ceaţă.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...