Prognoza meteo vineri, 23 octombrie 2020. Cum va fi vremea în toată țara

Andreea Bisinicu / 22.10.2020, 19:55
Prognoza meteo vineri, 23 octombrie 2020. Cum va fi vremea în toată țara

Prognoza meteo vineri, 23 octombrie 2020. Cum va fi vremea în toată țara. Se pare că toamna e blândă cu noi, deocamdată. Cum vor fi temperaturile. Ce spun specialiștii ANM.

Prognoza meteo vineri, 23 octombrie 2020. Cum va fi vremea în toată țara

Am trecut de jumătatea calendaristică a anotimpului tomnatic. Până acum, toamna a fost destul de blândă cu noi. Temperaturile au fost moderate, ploi nu prea au fost, dar să vedem ce ne așteaptă în luna noiembrie.

Prognoza meteo pentru vineri, 23 octombrie 2020 se anunță a fi destul de cuminte. Va fi vreme frumoasă în toate regiunile României, cu vânt moderat, cu ușoare intensificări în regiunile montane.

În Banat și Crișana, cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea. E posibil să avem parte de precipitații reduse. În Oltenia, Transilvania și Moldova și izolat în celelalte regiuni se va semnala ceață, în prima parte a zilei.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 14 și 24 de grade Celsius. Valorile termice minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade Celsius, mai coborâte în depresiunile din estul și sud-estul Transilvaniei, unde vor mai fi condiții de brumă, potrivit Gândul.

Avem parte de o toamna blanda. Unde va fi cel mai cald in acest weekend
Avem parte de o toamna blanda. Unde va fi cel mai cald in acest weekend

Prognoza meteo vineri, 23 octombrie 2020. București

Bucureștenii se pot bucura de o perioadă bună de ieșit în parc. În Capitală, vremea se menține frumoasă, cu soare și fără nici urmă de ploi.

Temperaturile vor fi ridicate, pentru această perioadă. Maximele termice vor ajunge la 22-23 de grade Celsius, iar valorile minime vor ajunge până la 8 grade Celsius.

Desigur, vor fi condiții de ceață dimineața, iar vântul va sufla moderat.

Prognoza meteo 23 octombrie – 1 noiembrie

În cazul în care vrei să faci o mică escapadă la munte, trebuie să îți spunem cum va fi vremea în regiunile montane.

În perioada 21-23 octombrie, vremea se va încălzi, așa că nu îți lua haine foarte groase la tine. Valorile termice pe timp de zi vor ajunge la 14-15 grade. Apoi, urmează ca în weekendul 24-25 octombrie, temperaturile să scadă, cu câteva unități, ajungând la 12 grade.

Pe timp de noapte, valorile termice or să scadă până în jur de 6 grade Celsius. Nu te panica, închiriază o cabană la munte, ia o pătură pufoasă și o ciocolată caldă sau un pahar de cidru de mere și vei uita de frig.

Îm săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie va fi puțin mai frig, dar se vor înregistra valori termice constante. Temperaturile maxime vor fi de 8-10 grade, iar valorile minime termice vor ajunte până la 0 grade.

Vor fi ploi, iar spre finalul intervalului se vor semnala și lapoviță și ninsori, la altitudini mari

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI