Prognoza meteo pentru ziua de joi, 22 octombrie. Unde va fi cel mai cald

Stan Filon / 21.10.2020, 19:52
Prognoza meteo pentru ziua de joi, 22 octombrie. Unde va fi cel mai cald

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă pentru data de 22 octombrie. Astfel, aflăm că vremea va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi însă variabil.

Așa arată prognoza meteo pentru ziua de joi, 22 octombrie

Meteorologii spun că se va semnala ceață sau nebulozitate joasă, izolat în prima parte a zilei și local noaptea, cu o probabilitate mai mare în sud-vestul și centrul teritoriului, pe văi și în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 23 de grade, posibil mai scăzute în zonele cu ceață mai persistentă, iar cele minime între -2 și 10 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până în jur de -5 grade, dar și mai ridicate pe litoral până la 12…14 grade. Pe arii restrânse în sudul și estul Transilvaniei se va produce brumă.

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 22 octombrie
Prognoza meteo pentru ziua de joi, 22 octombrie

În București vremea se menține frumoasă

În București, vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor, astfel valorile termice diurne se vor situa peste mediile multianule. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 3 grade. Cerul va fi variabil, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

Timișorenii vor avea parte de o vreme frumoasă, chiar dacă temperaturile nu vor depăși 19 grade Celsius. Cerul va fi însorit și nu sunt șanse de ploaie. Cerul se va menine senin și pe timpul nopții, când temperaturile vor scădea până la 4 grade Celsius.

Și în Constanța se anunță vreme frumoasă, cu cer senin și zero șanse de precipitații. Temperaturile vor atinge 21 de grade Celsius, iar seara acestea vor coborâ până la 10 grade Celsius. Constănțenii vor avea parte de cva vânt. Acesta se va înteți puțin și va bate la rafală cu 20 de kilometri pe oră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI