Prognoza meteo vineri, 18 noiembrie 2022. Vreme închisă în toată țara. Zonele în care va ploua

Beatrice Dumitru 18.11.2022, 00:07
Prognoza meteo vineri, 18 noiembrie 2022. Vreme închisă în toată țara. Zonele în care va ploua

Vremea s-a schimbat radical la mijlocul acestei săptămâni, iar temperaturile au scăzut. Vineri, 18 noiembrie, vremea va fi rece, iar atmosferă mohorâtă în toată țara. La munte și, temporar, în zonele mai înalte din nordul Moldovei va ninge, dar nu vor lipsi nici ploile. Iată unde vor cădea precipitații.

Cum va fi vremea vineri, 18 noiembrie 2022

Meteorologii anunță că ciclonul care a întrat în România va aduce precipitații, mai întâi sub formă de lapoviță care se va transforma în ninsoare. Cantitățile de apă vor atinge, în general, 5 – 15 l/mp, iar izolat, în zonele de munte din vestul țării, vor depăși 30 de l/mp.

Prognoza meteo pentru ziua de vineri arată că temperaturile se vor menține scăzute și doar în sud-vestul și sudul țării va fi ceva mai cald. În nord și nord-est vremea va deveni destul de rece pentru această perioadă, cu temperaturi ce se vor încadra între 4 și 8 grade Celsius, în timp ce în Lunca Dunării pot atinge 14-15 grade. În zonele înalte de munte se anunță minime negative, potrivit meteorologilor.

Prognoza meteo vineri, 18 noiembrie 2022. Vreme închisă în toată țara. Zonele în care va ploua
Vremea va fi mohorâtă vineri, 18 noiembrie.

La început, precipitațiile nu vor fi însemnate, dar vor fi prezente în majoritatea regiunilor țării. Cantitățile de apă vor atinge, în general, 5 – 15 l/mp, iar izolat, în zonele de munte din vestul țării, vor depăși 30 de l/mp. De asemenea, vântul se va intensifica puternic în vestul, sudul și estul țării, cu rafale ce vor atinge 40 – 50 km/h, iar izolat 60 – 70 km/h.

Vremea în București vineri, 18 noiembrie 2022

În București se înregistrează temperaturi normale pentru jumătatea lunii noiembrie. Vremea va fi mohorâtă întreaga zi, iar în timpul nopții pot să mai apară și ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, atât ziua, cât și noaptea.

Maxima din termometre va urca până la 11 grade, o valoare obișnuită pentru acest moment al anului. Noaptea de vineri spre sâmbătă aduce o minimă de 7 grade și ploi slabe.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...