Prognoză meteo, marți, 22 octombrie. Vreme se menține în continuare frumoasă. Ce temperaturi se vor înregistra

Diana Radu 22.10.2019, 10:27
Prognoză meteo, marți, 22 octombrie. Vreme se menține în continuare frumoasă. Ce temperaturi se vor înregistra

Meteorologii au anunțat prognoza pentru ziua de marți, 22 octombrie, iar potrivit acestora vremea se menține încă caldă, dacă nu luăm în calcul ceața care se va instala în fiecare dimineață. Astăzi, maximele din termometre se vor situa între 17 și 27 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că vremea se menține în continuare mult prea frumoasă pentru această perioadă a anului.

Vreme frumoasă și caldă, dar cu ceață densă dimineața

Prognoza meteo, marți, 22 octombrie
Prognoza meteo, marți, 22 octombrie

La noapte temperaturile minime se vor situa între 0 grade în Transilvania și 17 grade pe litoral. Deși, noaptea va fi una senină, spre dimineață se va instala din nou ceața care va fi însoțită și de burniță, mai ales în zonele joase de relief din estul și vestul țării, susțin specialiștii ANM.

În Capitală, la primele ore ale dimineții va persista ceața, însă pe parcursul zilei vremea va fi frumoasă, temperatura maximă va atinge 25 de grade Celsius, iar temperatura minimă va coborî până la 8 drade. De asemenea, vremea plăcută de toamnă persistă și mâine în Capitală, astfel te vei putea bucura în continuare de razele soarelui timid.

Vremea se va menține în continuare frumoasă

Meteorologii anunță vreme frumoasă și pentru stațiunile montane, unde temperaturile diurne se vor încadra între 15 și 22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil iar vântul va sufla slab până la moderat, iar până în zori temperatura va scădea până la 0 grade Celsius. Dimineața, va veni, bineînțeles cu condiții de ceață și burniță. Însă, vremea se va încălzi pe parcursul zilei.

De asemenea, specialiștii ANM spun că temperaturile vor rămâne la fel de ridicate și în următoarele zile în toată țara. Mai exact, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar dimineața va aduce din nou ceață și burniță în zonele joase de relief. La noapte, cele mai scăzute valori se vor înregistra în estul Transilvaniei, iar în restul țării temperatura va scădea până la 0 grade Celsius.

 

Urmăriți Impact.ro și pe