Prognoza meteo miercuri 16 septembrie. Vremea ne face o surpriză în toată țara

Rădulescu Valentin 15.09.2020, 15:43
Prognoza meteo miercuri 16 septembrie. Vremea ne face o surpriză în toată țara

Chiar dacă am intrat în luna de toamnă, vremea va rămâne în continuare frumoasă. În marea parte a zilei de miercuri temperaturile se mențin ridicate, iar riscul precipitaților este foarte scăzut. Se pare că vremea ne face o surpriză și ne aduce temperaturi mari și pe perioada zilei de miercuri.

Cum va fi vremea pe 16 septembrie?

Pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță vreme frumoasă în continuare. După prânz, temperaturile maxime la nivelul țării vor ajunge în jurul valorilor de 25-33 de grade Celsius. De asemenea, ANM anunță că vremea este mult mai călduroasă față de normala acestei perioade. În majoritatea regiunilor soarele își va face apariția, iar timpul este perfect pentru a ieșii afară.

În Capitală temperaturile au început să crească în ultima vreme și se vor menține așa în continuare. Temperatura maximă ajunge până la 31-32 de grade, iar ceea minimă se va situa în jurul valorilor de 15 și 16 grade Celsius. De asemenea, în zona preorășenească, temperaturile pot ajunge la o minimă de 13 grade pe timpul nopții.

Prognoza meteo miercuri 16 septembrie. Vremea ne face o surpriză în toată țara
Sursă Foto: pixabay.com

Vremea la mare și la munte

Deși sezonul de vacanțe a trecut, temperaturile încă se mențin mari pe litoral. În Constanța oamenii se pot bucura în continuare de zile însorite și frumoase. ANM anunță că temperaturile se vor situa în jur de 26 de grade, iar cerul va fi senin. Totodată, vântul va sufla cu o putere de 24km/h, iar pe timpul nopții, temperaturile vor coborî până la 19 grade Celsius.

Nici la munte temperaturile nu au scăzut foarte mult. Vremea este în continuare frumoasă pe tot parcursul zilei și ceva mai caldă decât în mod normal. În Brașov miercuri se anunță o zi însorită, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 28 de grade. Totodată, meteorologii anunță că după lăsarea serii, cerul va fi mult mai senin, iar temperaturile vor ajunge până la 11 grade Celsius.

Urmăriți Impact.ro și pe