Prognoza meteo, miercuri, 16 octombrie. Unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi. Vremea în țară

Diana Radu 16.10.2019, 11:00
Prognoza meteo, miercuri, 16 octombrie. Unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi. Vremea în țară

Meteorologii au anunțat prognoza pentru ziua de miercuri, 16 octombrie. Se pare că toamna începe să-și intre în drepturi. Drept urmare azi ne vom confrunta cu o zi mohorâtă din care nu va lipsi ceață și cu condițiile de burniță. Află cum va fi vremea pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 octombrie

Potrivit specialiștilor ANM maximele zilei se vor situa, miercuri, 16 octombrie, între 17 și 28 de grade Celsius, iar cele mai scăzute valori se vor înregistra în vestul și estul țării. Bineînțeles, din peisaj nu vor lipsi nici norii. Însă, în restul țării vremea va fi frumoasă, iar maximele se vor situa mai sus decât ar fi normal în această perioadă.

prognoza meteo

În cursul nopții, specialiștii ANM anunță că cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În estul Transilvaniei, temperaturile vor putea coborî până la -1 grad Celsius. Maxima va fi de 15 grade Celsius, iar spre dimineață își va face din nou apariția ceața și burnița.

Cât despre vremea din Capitală în următoarele zile, meteorologii anunță că vântul își va face simțită prezența, iar noaptea va continua să vină cu ceață. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 24 de grade, iar cele minime între 8 și 10 grade Celsius.

Iar dacă nu ai apucat să mergi încă la munte se pare că vremea ține cu tine. În zonele montane gradele din termometre pot urca până la 21 de grade Celsius, valoarea minimă fiind de 4 grade.

În continuare, în zilele următoare, te poți bucura de o vreme frumoasă care va fi mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Și chiar dacă dimineața va continua să vină cu ceață, pe parcursul zilei vremea se va încălzi, cu temperaturi ce vor ajunge până va atinge 26 de grade Celsius. Meteorologii anunță că temperatură minimă, în estul Transilvaniei, va fi de 6 grade Celsius.

Urmăriți Impact.ro și pe