Prognoza meteo, marți, 15 octombrie. Cum va fi vremea în țară. Temperaturi de până la 28 de grade Celsius

Raluca Juncu 15.10.2019, 11:27
Prognoza meteo, marți, 15 octombrie. Cum va fi vremea în țară. Temperaturi de până la 28 de grade Celsius

Specialiștii ANM au publicat prognoza pentru ziua de marți, 15 octombrie. Vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă astăzi, mai puțin dimineața în est și sud-est când va predomina ceața densă. Maximele termice de astăzi se vor încadra între 17-28 de grade Celsius, iar cele mai ridicate temperaturi vor fi în vestul țării și în sudul Olteniei.

La noapte va predomina ceața în centrul țării și în depresiunile din Transilvania, unde vor fi condiții de brumă. Valorile minime vor fi cuprinse între 5-16 grade Celsius, iar cele mai scăzute se vor înregistra în estul Transilvaniei, unde temperaturile vor ajunge la -3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 15 octombrie

Specialiștii ANM vin cu vești bune în Capitală. Temperaturile mai scad puțin comparativ cu zilele anterioare, însă vremea va fi pedominat frumoasă pentru această perioadă a anului. Bucureștenii se vor bucura de maxime care vor depși 20 de grade Celsius și vor putea ajunge până la 23 de grade. Noaptea, maxima va atinge 8 grade Celsius. Dimineața și pe parcursul nopții, însă, vor fi preponderent condiții de ceață, susțin meteorologii.

Prognoza meteo: Temperaturi de până la 28 de grade Celsius
Prognoza meteo: Temperaturi de până la 28 de grade Celsius

 

Și în restul țării ne vom putea bucura de temperaturi ridicate pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar maximele termice vor urca până la 27 grade Celsius. Nopțile vor fi senine, iar temperaturile minime se vor situa între -1 grad în estul Transilvaniei și 16 grade în restul țării. Dimineața și noapte se va produce ceață și chiar burniță în anumite regiuni, fenomene care se vor menține până joi dimineața în estul și în partea de sud-est a României.

Vremea se va menține frumoasă pentru această perioadă și la munte, cu cer variabil și vânt slab. Maximele se vor încadra între 15-20 de grade Celsius, însă noaptea va fi mai rece, cu temepraturi minime între -3 și 6 grade. Frig va fi și noaptea, când se va produce brumă, anunță meteorologii.

Urmăriți Impact.ro și pe